Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

popoda mantar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3241
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 15:40

Konu: popoda mantar
Mesajı Yazan: rabiaalga
Konu: popoda mantar
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 16:21
Merhaba Benal Hanım,
Bütün mesajlara gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler. Merak duyduğumuz tüm soru ve cevaplardan biz de yararlanıyoruz. Oğlum 8,5 aylık 2 haftadır poposunda mantar var bir türlü geçmedi. Hem doktorumuza hem de cildiyeye gösterdim verilen kremler tam olarak geçirmedi. Kakasını yaptığı zaman poposu kızarıyor, canı yanıyor, kabızlık sorunu da var iyice can çekişiyor. Sabah canesten gün boyu oxitin akşamları da pimafucin kullanıyoruz. Bu mantar uzun süren bir tedavimi gerektirir? Bir de pudrayı önermiyorlar ama mantara iyi geliyor olabilirmi o bölgeyi sürekli kuru tutması açısından? Pudra ve mantar kremleri hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 10:49
Merhaba...
Pudralama hiç bir şeye iyi gelmez. Öncelikle tedavi edilmeli daha sonra da niye oluyor bu kadar sık ve inatçı? diye tetkik edilmeli bence. Sanırım doktorunuz bu konuyu halledebilir. Sevgiler...

Mesajı Yazan: rabiaalga
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2007 Saat 18:07
 ...... çok iyi geldi, 2 günde iyileşti poposu... Benzer sorunu yaşayanlar için belirteyim istedim..

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2007 Saat 18:18
ilaç ismi tavsiye etmek sakıncalı olabileceğinden  yukardaki ilaç adını sildim . bilginize

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat