Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece ağlamaları......

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32469
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 06:32

Konu: gece ağlamaları......
Mesajı Yazan: haydibebek
Konu: gece ağlamaları......
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2011 Saat 13:16

mb hocam,

kızım 16 aylık ve diş çıkarıyor,yaklaşık 1 aydır gece ara ara  ağlıyor ama ne ağlama 1 ay kadar önce  uyanmadan bir ağlama nöbeti geçirdi,en az 1 saat kadar ağladı ağladı..ama gözleri kapalı ve kendini arkaya doğru atıyor,kollarımdan kurtulmaya çalışıyor,yatırıyorum,yatmıyor,kalkmaya çalışıyor ,bütün bunları yaparken de uyuyor,en azından gözleri kapalı oluyor.gündüz uyandığına da geçen hafta aynı şekilde gözü kapalı ağlamış,bir kaç dk boyunca ağlamış,bakıcısı zor sakinleştirmiş,birkaç gündür gene ağlıyor geceleri gözleri kapalı ve kendini kasıyor ağlarken,kalkıp oturmaya çalışıyor.sakinleştiremiyorum,sanki beni duymuyor.sonra kendi kendine sakinleşiyor,gözlerini açıyor,yanıma yatıp uyuyor.dişten midir bu ağlamaların sebebi yoksa psikolojik midir anlayamadım,nolur bana bir yol gösterin,ne yapmalıyım,pedagoga mı götürelim?şaşırdım kaldım..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2011 Saat 18:38
Gunduz hayati cok macerali veya birileri korkutuyor, bakicinin yanina bir muddet aileden birini koyun.

Mesajı Yazan: haydibebek
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2011 Saat 11:19

teşekkürler hocam,açıkçası kamera ile izliyorum sadece 1 odayı canlı olarak dinliyorum,biraz despot bir kadın ,ama öyle kızıp bağırdığını ya da ters bir hareketini görmedim,bir kaç kere biz eline vurmadığımız halde kendi ellerine vurdu filan ama vursa dövse sürekli dinleyip ,izliyorum mutlaka görürdüm birinden birini diue düşünüyorum,ama diğer odalar kayıt cihazları var ama birkaç hafta izledikten sonra bıraktım oraları izlemeyi.ara ara çocuğun odasını kaydediyorum ama öyle şiddete filan yada korkutacak bişey yaptığını görmedim.acaba başka sebepleri olabilir mi?zaten bazı kuşkular var bakıcı için içimde ama çocuğun tepkileri normal kadına karşı,öyle korkup ona gitmek istemediğini görmedim.bilemiyorum,dişten olmaz mı diyorsunuz yani ağrıdan filan?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2011 Saat 18:15
Disler cikarken agri yapmaz. Bir tek, 20 yas disleri cikarken ( bazi kimselerde)   sikinti olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat