Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kabızlk ve gaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32532
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 11:41

Konu: kabızlk ve gaz
Mesajı Yazan: neslihanülken
Konu: kabızlk ve gaz
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2011 Saat 14:58
Merhaba hocam, oğlum 7 aylık ve 7.500 kilo. Doğumundan bu yana gaz problemi yaşıyoruz artık karnından gelen sesleri duymak mümkün. 1 aydan beride kabızlık başladı 4- 5 günde bir yapıyor.Geçen hafta çocuk gastroenteroloji uzmanına götürdüm kan ve idrar testi yapıldı, ultrason bakıldı sorun yok barsakları tembel dendi ve bir barsak düzenleyici ilaç verdi.(günde 3 ölçek) Pediatri uzmanımız ise ilacı kullanmamamız gerektğini çünkü dışkısının çamur kıvamında olduğu için kabız olmadığını söylüyor.Bu arada diş çıkarıyor ve anne sütünden başka besin kabul etmiyor(anne sütünü biberonla da kabul etmiyor) 1 ay sonra işe geri dönüyorum tüm günü aç karnına nasıl geçirecek yardımınızı rica ediyorum.  

-------------
NÜG

Cevaplar:
Mesajı Yazan: neslihanülken
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2011 Saat 17:46
Kilosunu yanlş yazmışım 8.500 boyu 69,5  .

-------------
NÜG

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2011 Saat 19:13
8.5 aylik bebek kilosunda. Dis hicbir rahatsizliga yol acmaz. Anne sutu alan bebekler,  4-5 gunde bir kaka yapabilirler. Bu ustad, normal bebegi bilmiyor, hastalara nasil yardimci olsun? Kendi doktorunuz dogru soylemis. Civik kaka yaptiktan sonra isterse 7 gunde bir yapsin, hicbir ilac gerekmez. anne sutune devam, siz calismaya baslayinca normal sut teklif ederler, sizi gormedigi surece umudu olmadigindan kuzu-kuzu  alacaktir.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat