Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

PEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32534
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 04:16

Konu: PEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: PEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2011 Saat 15:19
Kadir Bey gitmenize sizin adınıza sevinmiş kendi adımıza üzülmüştüm.Çok iyisiniz.Sizi seviyoruz.hoşgeldiniz.benim kızım 4,5 yaşında burnu sürekli tıkalı kreşe gidiyor.2.senesi.geniz eti ameliyatı oldu geçen sene 4 ocaktta.kulaklarına tüp takıldı.bu sene yine aynı problemi devam ediyor.telefonla konuşurken duymuyor.odyo ve timp.sonuçları kötü 2 hafat asonra tekrar kontrole götürecez.yine böyle olursa kulaklarına tüp takılacak.ist.doktora doktora götürdük ora da ameliyat ve t tüp takılması uygun dedei.bizim prof .dr.ise t tüp uygun değil teorikte iyi ama çabuk tıkanır dedi.yine geçen seneki tüpten takılacak.siz ne dersiniz?bi de burnunu açık tutmak sizin söylediklerinize ek olarak sinüs rinse ile temizliyorum sabah akşam.bu konuda da bilginizi almak isterim.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2011 Saat 18:34
Sizinde gordugunuz gibi ameliyatin hicbir faydasi olmadi. Benim hep anlattigim 2 senelik sureci gecirmeniz lazim. Bu devrede Allerji ve KBB den ne kadar uzak durursaniz o kadar karli cikarsiniz. Sinus rinse ile isi daha pahali halletmis olursunuz. Serun fiz. yetmezse Iliadin kullanin.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat