Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aile uyumumuz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Astrolog Gamze Özşahin
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3254
Tarih: 05 May 2025 Saat 11:28

Konu: aile uyumumuz
Mesajı Yazan: cınarım
Konu: aile uyumumuz
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 19:59
merhaba gamze hanım;
eşim 22aralık ,ben 27 aralık  ikimizde oğlak.
bebeğim 28mayıs 13,38de dünyaya geldi ikizler yükseleni sanırım terazi inanın bizi cok yoruyor sanki birkac cocuk birden büyütüyorum henüz 6,5 aylık ama ne yapacagım bilemiyorum
şimdiden teşekkür ederim
iyi günler

-------------
çınarım güzel gözlü ceylanım biricik oğlum benim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 10:07
Orjinalini yazan: cınarım cınarım Yazdı:

merhaba gamze hanım;
eşim 22aralık ,ben 27 aralık  ikimizde oğlak.
bebeğim 28mayıs 13,38de dünyaya geldi ikizler yükseleni sanırım terazi inanın bizi cok yoruyor sanki birkac cocuk birden büyütüyorum henüz 6,5 aylık ama ne yapacagım bilemiyorum
şimdiden teşekkür ederim
iyi günler

Merhabalar,

Yavrunuzun yükselenini bilemiyorum çünkü hesaplayabilmem için sadece doğum tarihi ve saati değil, yeri de ( ülke ve şehir olarak ) bilmek gerekli. Öncelikli endişelenmekten vaz geçmenizi tavsiye ederek başlamak istiyorum söze. Çok güzel, keyifli ve ilginç, yorucu ama bir okadar da mutlu edecek bir serüvenin henüz çok başındasınız. Emin olun her ana baba önceleri ne yapacağını bilemez halde oluyor. Ben de 19/20 yıl önce kızımı kucağıma aldığımda ne yapacağımı şaşırmış bir haldeydim. Doğa müthiş bir sisteme sahip. İçgüdüsel olarak zaten pek çok şeyi halladebileceğinize inanıyorum. İhtiyacı olduğunda onu kollarınza almak, avutmak, beslemek vb gibi... İşe endişelenmeyi bırakarak başlayınSmile 

Verdiğiniz bilgileri doğru varsayarsak, evet bebeğiniz İkizler burcu. Sizler ebeveynler yani, katı, kuralcı, herşeyi olması gerektiği gibi isteyen bir altyapıya sahipsiniz karakter olarak. ( Elbette ki haritanızın tüm ögelerini değerlendirmek gerekir, ama genel olarak böyledir bu ) bebeğiniz ise ele avuca sığmalan, meraklı, hareketli, cıva gibi bir İkizler. Ne güzel; size daha bir canlılık ve dirim katacaktır, hayatınıza neşe, hareket getirecektir. Keyfini çıkarın, onunla birlikte siz de içinizdeki çocukla temas edin, ne güzel...

Mutululuk ve sevgilerimle..

Mesajı Yazan: cınarım
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 15:48
merhaba

verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim.
oglum aynen tarif ettiginiz gibi bir bebek cıvıl cıvıl.
yüseleni hakkında ülke ve sehir demissiniz. İstanbul sisli osmanoglu klinigi 28 mayıs 2007 saat 13,38de dünyaya geldi.
tekrar tesekkür ederim

saygılarımla;
Hatice Tanc

-------------
çınarım güzel gözlü ceylanım biricik oğlum benim

Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 19:05
Orjinalini yazan: cınarım cınarım Yazdı:

merhaba

verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim.
oglum aynen tarif ettiginiz gibi bir bebek cıvıl cıvıl.
yüseleni hakkında ülke ve sehir demissiniz. İstanbul sisli osmanoglu klinigi 28 mayıs 2007 saat 13,38de dünyaya geldi.
tekrar tesekkür ederim

saygılarımla;
Hatice Tanc

Merhabalar Hatice Hanım,

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda oğlunuzun doğum potansiyellerini görebilme şansına sahip oldum; teşekkür ederim.:)) Buna göre kendisi bir İkizler burcu insanı. Meraklı, becerikli, algılamayı - konuşmayı seven. Onun için sözler hareketlerden daha önemli olabilir. O nedenle ona bir söz verdiğinizde mutlaka tutmalısınız veya tutamayacağınız sözler vermemeye bakmalısınız. Ay burcu Terazi olduğu için duygusal paylaşımlar, sevmek - sevilmek onun açısından büyük önem taşıyor. Nasıl göründüğüne önem veren bir tavrı olabilir. Giyimine kuşamına dikkat edecektir. Artistik ve kültürel merakları olabilir. Yükseleni ise Başak. Gerek İkizler gerekse de Başak, Merkür tarafından yönetilirler. Yani oğlunuzda Merküryen temalar çok belirgin. Kimsenin uğraşmak istemeyeceği yorucu ve detaylı işlerle uğraşabilecektir. Herşeyden haberdar olmak ihtiyacındadır. Sevdiği bir işi olursa kendisini adarcasına çalışabilecektir. İyi bir konuşmacı olabilir. Bilgileri sınıflandırma, analiz etme, bıkıp usanmadan araştırma kabiliyeti var. En büyük kusuru analizde ve eleştiride aşırıya kaçması olabilir. Biraz kuruntulu olma ihtimali de var. Smile Haritasında kendisine şans, fayda, fırsat ve şans getiren bir büyük üçgeni var. Bu yetenekli, kendine yeterli olmayı getiren, kişinin kendi kendisini  yönlendirebilecek yapıda olduğunu gösteren bir durum. Ancak şansına güvenip fazla rahat ve boşvermiş davranmamalı.

Dünyayı gezip görmek, kendi felsefesini, hayat görüşünü oluşturmak isteyebilecektir. Seyahati seveceği anlaşılıyor.

Sevgilerimle....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat