Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32664
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 15:10

Konu: kulak
Mesajı Yazan: senemsss
Konu: kulak
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2012 Saat 21:35
Merhaba Hocam,

Kızım 3.5 yaşında bu sene kreşe tam gün başladığı için sık sık hastalık yaşıyoruz ve sayenizde ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz. Bir  iki haftadır gayet iyiyken dün gece yatarken kulağım ağrıyor diye ağlamaya başladı. Hemen illadin sıktım burnuna. birde dolven verdim ağrısı kesilsin diye. Ateşi yoktu. Burnunda akıntı yok. Başka birşey de yok.  sabah yine biraz ağrıyor dediği için dolven verdim okula yolladım. akşam artık ağrımadığını söyledi. Ben illadin ped. sıktım yine burnuna. ama şimdi ateşi 38 oldu. Başka bir şeyi de yok gözüküyor. Hafif bir burun tıkanıklığı oluştu ama öyle nefes almasını falan engelleyecek bir durumu da yok. Ne yapmam lazım bilemedim. Doktora gitsek kesin antibiyotikle gönderecek. ama ateşi çıkarsa kulak ağrısında antibiyotik kullanmak gerekir mi;? yada bekliyelim ateş devam ederse mi  antibiyotiğe başlayalım. Nedense kulak ağrısı olduğunda elim kolum bağlanıyor. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2012 Saat 03:53
Rahat ise, sadece Iliadin ve Dolven kullanin. Huzursuz ise, bunlara ilaveten Bactrim surup; gunde 2x1 olcek 5 gun verin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat