yıne kusuyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32691
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 01:55
Konu: yıne kusuyor
Mesajı Yazan: hafsa
Konu: yıne kusuyor
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2012 Saat 14:55
hocam kızım 28 aylık oldu daha once sızınle paylasmıstım cok kustugunu bebeklıkten berı hortum gıbı kusuyordu hep reflu demıslerdı sımdı geldı 2 bucuk yasına zaman zaman azalıyor ama hıc bır zaman gecmıyor dr. dr. gezmekten medet ummaktan bıktım zaman ıcınde gecer dıye beklıyoruz ama yok .ozellıkle bıraz usutse hasta olsa yenıden kusmlara son hzıyla artıyor hocam aksama kadar kusnuk temzlemekten bıktım cıldırıcam resmen ,bazen azalıyor hatta gecıyor ama kısa bır sure sonra yenıden baslıyor ve uzunca sure devam edıyor hocam anlamıyorum sebep nedır caresız kaldım ne olur bana bır akıl ögütleyın ,oturup aglamaktan baska hıc bırsey gelmıyor elımden bugun gece sabaha kadar kustu .kustuda dedıgım mıdesınde bısey kalmasada su kusuyro sıvı gelıyor azda olsa .yardım edın neolur hocam sızın tecrubelerınıze guvenıyorum..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2012 Saat 19:09
Kilo durumu nasil? Eger kilo almaya devam ediyor ise, fazla yediginden olabilir. Kilo gittikce azaliyorsa, "Pylor Spasmi" olabilir. Simdiki doktorlar "Reflu" ye takmis olduklari icin Pylor Spasmini bilen kalmadi. denemek icin, PIPTALIN damla gunde 3x5 damla baslayin bakalim tesirli olacakmi?
|
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2012 Saat 09:27
hocam bu damlayı bulamıyoruz 2 bucuk senedır uretılmedıgını soyledıler dr unuz farklı bır ılac tavsıye etmesını rıca edın dıyorlar hocam ne tavsıye edersınız muadili bır ılac varmı?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2012 Saat 19:06
Butun kitap ve ilac rehberlerim Turkiye'de kaldi, eczaciniza bir sorun.
|
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 16:17
hocam eczacıya sorduk ama malesef bılmıyor ınternetten baktım bırde octamın damladan bahsedıyor oda uretılmıyormus eczacının dedıgıne gore pylor spazmı dıye bısey yokmus .bebeklıkte kullandıgımız sab gıbı gaz ılacları varmıs sındırım duzenleyıcı olarak
|
|