Merhabalar kadir bey.. kızım gecen sene anasınıfına giderken peş peşe gribal enfeksiyonlar geçirdi sonrası işitmesinde azalma oldugunu ferkederek kkb cıya götürdüm ve kulağında sıvı oldugunu soyledi ilaçlarla tedavi oldu 3 hafta sonra gittimizde iyileştiğini 6 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi ve yaz boyunca hiiç bir sorun yaşamadık 6 ay sonra gittimizdede testler iyi cıkmışti ama kontrolden 10 gün sonra kızımın kulağı ağrımaya basladı doktora gittimizde kulağının kızardığını soyledi yine antibiyotik verdi 10 gün kullandıktan ilaçlar bittikten sonra kızımın kulağı tekrar ağrımaya başladı ve doktorumuzu bulamagımız için başka bir kbb cıya gittik ve muayane sonra kulaklarının hiç iyi olmadığı ameliyat gerekeceğini gebiz eti alınıp tüp takılacağını söyledi ama önce tedevi edelim dedi macrol asist dolven deloday ve risonel verdi 15 gün sora tekrar gittimizde şimdilik ameliyat gerekmediğini ama geniz etinin cok büyük oldugunu kulağında sıvının tam iyileşmediğini söyledi ve 2 ay bizde deloday surup ve risonel burun spreyi kullanmamızı sonrasında tekrar kontrole gitmemizi söyledi 1 hafta önce kızım öksürmeye başladı burunuda tıkalı gece ara ara ağzı acık uyuyor ve horluyor sizin yazılarınız okuduğum üzere iliadin kullandım 3 gün ballı limon verdim halada veriyorum geçmedi öksürüğü ve suan sanki duyması azaldı gibi geliyor soylediklerimi anlamıyor seslendiğimde duymuyor suan ne yapmalıyım tekrar doktora götürmelimiyim ne yapmalıyım bana lütfen yardımcı olun .. biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden cevabınız için tekkür ederim..
------------- DiLRuBamm
|