bal limon
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32724
Tarih: 22 Ağu 2025 Saat 04:55
Konu: bal limon
Mesajı Yazan: minikada
Konu: bal limon
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2012 Saat 20:57
kadir Bey, oksurukte bal limonu ilik suda vermemiz mi gerekiyor? kizim bu tip karisimlari icmeyi reddediyor. ben de bal uzerine limon sikarak kasikla verdim. uzerine su icirdim. ayni etkiyi saglar degil mi? etkili olmasi icin ne olcude verilmesi lazim? oksuruk nobet halinde geliyor. ne kuru ne de balgamli bir oksuruk. cigerlere inmis gibi bir ses gelmiyor. bu durumda perebron bir ise yaramaz degil mi? balgami sulandiracak sokturecek baska ne verebilirim?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 00:14
Buyuk cocuklara dogrudan limonlu bal, bebeklere limonata gibi. Belli bir olcu yok. Perebron, oksurtucu bir oksuruk surubudur, akcigerlere indiginde balgami cikartmak icin kullanilir.
|
Mesajı Yazan: minikada
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 16:46
Kadir Bey, bir hafta gecti hala bir iyilesme yok kizimda. hala burun akintisi, beyaz hala, gittikce siddetlenen bir oksuruk. dun gece hic uyuyamadi oksurukten. ates 3. gun kayboldu ama halsizlik istahsizlik ve surekli uyku hali devam ediyor. hicbir ilac kullanmiyoruz. 1 ay icinde 3 kez antibiyotik dayadilar cunku. sadece zorla bal limon veriyorum. tum gun agzindan giren tek bu. gece de sut iciyor uyurken biraz. o kadar. bugun su da icmek istemiyor. cok endiseleniyorum. grip bu kadar surundurur mu ates dusmesine ragmen, yoksa bu antibiyotiklik bir bogaz enfeksiyonu olabilir mi yeniden? kan tahlili yaptirmali miyim, istah acici suruba -alerji surubuna- falan gerek var mi..
|
|