Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bana da Yol Gösterirmisiniz ??

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32730
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 00:49


Konu: Bana da Yol Gösterirmisiniz ??
Mesajı Yazan: y_bal
Konu: Bana da Yol Gösterirmisiniz ??
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 09:55

Günaydınlar  hocam ,

İzninizle benimde size bir sorum olacak .

Kızım şubat ayında 36 ayına girecek.Uyku problemimiz dışında  Allah a şükür sorunsuz bir çocuğum var .Uyku probleminede  mecburen alıştım artık .

Öncelikle boy : 1,mt  kg : 17  boy kilo durumumuz sizce ne durumdadır .etrafımdaki insanlar psikolojimi bozmuş durumda ve bende kızımın yaşıtlarına baktığımda onlardan iri ve boylu olduğunu görüyorum , takmam gerekirmi sizce  malum obezite çağındayız abartıyomuyum yoksa??

İkinci olarak hocam kızımın elleri kolları yüzü ve bacaklarında sırtı ve göğüs kısmı hariç heryerinde   küçük küçük sivilceler var , teni bebek teni gibi değil doğdu doğalı pütürlü dışarıdan balkıdığında bile fark ediliyor .bu nedendir .doktorumuza sorduğumuzda normal kimi çocuklarda olur dedi hiç bişey önermedi ve tahlil falan istemedi .Yaptırmam gereken bişey varmıdır.sebebini bilmediğim için ve hala geçmediği için bunla ilgili ciddi anlamda canım sıkılıyor artık.

Şimdiden çok teşekkür ederim hocam .Allaha emanet olun ..



-------------
http://lilypie.com">



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2012 Saat 19:00
Kilo cok problem degil, yemek hususunda zorlamamaniz yeterlidir. Tarif ettiginiz ufak sivilceler kol ve bacaklarinin dis kisimlarinda oluyor ise; buna "Cutis pilaris' denir, soya cekim bir ozelliktir, kesinlikle soyunuzda benzer cilt te olanlar vardir, ergenlige kadar surer, herhangi bir tedavisi yoktur, zararida yoktur.   


Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 08:06
çok teşekkür ediyorum hocam anladığım kadarıyla normal sınırlar içindeyiz  Smile bugüne kadar çok rahat değildim özellikle sivilceler konusunda ama sayenizde şimdi daha rahatım bide yüzündede olmasa .. Allah işlerinizi rastgetirsin.. Smile 

-------------
http://lilypie.com">


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 18:17
Banyonun sonunda, hafif bir kese ve kurulanduktan sonra "nemlendirici" surmenizin biraz faydasi olur.


Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2012 Saat 07:51
muhakkak uygulayacağım çok teşekkür ediyorum hocam Smile

-------------
http://lilypie.com">



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat