Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sezeryan sonrası korse

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32752
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 21:27

Konu: sezeryan sonrası korse
Mesajı Yazan: lagrima
Konu: sezeryan sonrası korse
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 20:51
sezeryan sonrası korse kullanan var mı? 

İzin almadan link vermek yasaktır...

bunu buldum gayet uygun fiyatı.. sezeryan düşünüyorum ve sonrasında bu korseyi kullanmayı. ama nasıl kullanışlımı vs fikrim yok. dikişler acırmı? ve sezeryandan kaç gün sonra kullanmaya başlamalı? 2 3 gün içinde başlansa kullanmaya bir sakıncası olurmu dikişler açısından?

bazı forumlarda çarşafa sarsınlar işte gidiyor göbek falan yazmışlar tabi korse içinde. fikirlerinizi bekliyorum..
teşekkürler.

-------------
Rabbim sana emanet!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 21:21
neyle sararsan sar o sezeryan göbeği kalıyo bende kullandım korse ama kaldı bilmiyorum kalmayan görmedim ama ablam normal dogurdu sarmadıda hiç karnını karın falan yok dümdüz 

Mesajı Yazan: lagrima
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 23:04
Orjinalini yazan: nurcan nurcan Yazdı:

neyle sararsan sar o sezeryan göbeği kalıyo bende kullandım korse ama kaldı bilmiyorum kalmayan görmedim ama ablam normal dogurdu sarmadıda hiç karnını karın falan yok dümdüz 
desene hakikaten kişiden kişiye değişiyor.. kime sorduysam göbek möbek kalmamış. korse kullanan arkadaşlarım da var kullanmayanda var göbekleri yok .. ama onların cinsi bu diye sizede sormak istedim.

-------------
Rabbim sana emanet!!

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2012 Saat 23:07
Ben korse falan bilmiyorum ama ablam sezeryan doğum yapmıştı, sarmadı da.. şimdi göbek falan yok, yapısal bence...

Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2012 Saat 08:23
bencede yapısal ..

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat