konuşma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32772
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 05:22
Konu: konuşma
Mesajı Yazan: heja
Konu: konuşma
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2012 Saat 00:04
|
iyi akşamlar hocam benim yeğenim 4 yaşında olmasına rağmen hala konuşmuyo duymasında bir problem yok almanyada yaşıyorlr oradaki doktorların dediğine beynindeki konuşma merkezi çalışmıyormuş terapi görüyor ama ilerleme yok bir yılda ancak anne baba dedi nasıl bir yol izlememizi önerirsiniz teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2012 Saat 18:17
|
Yegeniniz kesin "erkek". Boyle cift dil konusulan ortamlarda, konusma hele erkeklerde baya gecikebiliyor. Isitmesi normal ise korkmayin. Tek basina "dilsizlik" yoktur. Dilsiz olanlarin hepsi sagirdir.
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 00:38
|
evet hocam erkek inşallah dediğiniz gibi olur ma hocam siz demiştiniz 4 yaşına kadar beklemek gerekir bizimki 4 yaşını doldurdu o yüzden panikledik çok sağolun allah razı olsun.
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 18:16
|
Evet, 4 yasindan sonra devam edenlerin gosterilmeleri gerekir. Bu tip cocuklarda; Disleksia ve aleksia gibi durumlarinda incelenmesi dogru olur.
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 23:34
|
hocam o dediklerinizi affınıza sığınıyorum tam olarak anlamadım almanyada yapılan tetkikler nedir bilmiyorum ama teşhis olarak beynindeki konuşma merkzi tembel denmiş konuşma terapisi bir yıldır görüyor ama faydası olmadı.bilmiyorum ama ben türk doktorlarına daha çok güveniyorum kardeşime dedim yazın gelsinde burda da baktırlım hocam değerli zamanınızı ayırdığınız için çok sağolun.
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2012 Saat 02:22
|
Merak etmeyin, isterseniz, bu durumlari doktoru ile gorusun.
|
|