Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip ve öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32796
Tarih: 24 Oca 2026 Saat 01:27

Konu: grip ve öksürük
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: grip ve öksürük
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 10:38

Merhaba Hocam,

4.5 Yaşındaki kızım cumartesi ve pazar 39.5 e kadar yükselen ateşten sonra,ağır bir griple hastalığı devam ediyor.Şuan burun akıntısı var,ve öksürüyor çok sık.Sanırım balgamı atamıyor.Boğaz enfk.nedeniyle serozil başlamıştık ona devam ediyoruz.Peditus var.Broşları tıkamadan öksürüğü ve balgamı atabilmesi için bir ilaç öneriniz varmı?bulunduğumuz ilçede,çocuk doktoru yok.Aile hekimine pek güvenemiyorum,kulak iltihabı var deyip,ilaç verdiği oluyor,ardından içime sinmeyip kbb doktoru için merkeze götürdüğümde hiç bir şeyi olmadığını öğrendiğim çok olduConfused

Birde kızımın geniz etinin büyük olmasından olabilir demişlerdi(astım olmadığı kesinleşti,yaz boyunca allerset şurup kullandık) yazın açık havada sürekli tıkanıyor,kışında hep tıkalı:( soğuk buhar makinası dışında bir öneriniz varmı?Hep böylemi geçecek,ameliyat için 8 yaşını beklesekmi kalbinde üfürüm olduğu için?

İyiki varsınız! Yardımlarınız için Sonsuz teşekkürler!!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2012 Saat 18:24
Astim gibi tabloyu yaratan; Peditus. Once onu kesin ve bir daha eve sokmayin. 4.5 yasta geniz eti, baya mubalagali bir iddia. Soguk buhar Astimda kullanilir, Grip de "sicak su buhari" yararlidir. Bronslarin tikanmasini istemiyorsaniz; hicbir oksuruk ve nezle surubunu kullanmayin. Grip icin benim makaleleri ve maillere verdigim cevaplari okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat