Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

neden böle öksürüyor?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32951
Tarih: 06 Ara 2025 Saat 12:45

Konu: neden böle öksürüyor?
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: neden böle öksürüyor?
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2012 Saat 11:24
iyi günler kadir bey,oğlum 4 yaşında 2 hafta önce ateşi çıktı öksürük hepsini sizin sayenizde ilaçsız ateşte dahil ilaç kullanmadan atlattık.öksürüğüde önce kuru sonra ballı limon kullanarak çürüdü ve tamamen bitmişti.ama 5 gün önce portakal suyu içerken güldü ve tıkandı çok öksürdü ama bişey olmadı allahtan.sorum şu o günden beri garip bir öksürük başladı çok öksürük atlattık bugüne kadar ama bu bi garip sadece boş boş ard arda öhö öhö acaba ciğerinemi kaçtı.gece uyurken öksürük yok ama uyanır uyanmaz ve gün içinde sürekli ikide bir öhö yapıp duruyo ben böyle öksürük görmedim.öksürüğünün bi çoğunun sonunda nefes verir gibi ses çıkarıyo.öksürüğede benzemiyo bi garip ama bizi sürekli olması korkuttu.tikmi oldu acaba diye düşündüren bi öksürük.boğazlarıda düzgün hastada değil.bi ciğer filmine gerek varmı yada ne yapmak lazım.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2012 Saat 18:34
Gulerken, zerre kadar bile nefes borusuna kacsa, boyle oksuruk yapabilir, tahristen dolayi asiri salgilanan ifrazatta oksuruk yapar. Merak etmeyin, bunun tedavisi; oksurmektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat