Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

MERHABA

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3304
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:42

Konu: MERHABA
Mesajı Yazan: haceeer
Konu: MERHABA
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 09:40
MERHABA
 BENAL HANIM BENİM SİZE BİR SORUM OLUCAK BENİM 2 AYLIKBİR OĞLUM VAR ŞUANDA 60 CM KİLOSU 6500 BU NORMALMİ EMZİRİYORUM AMA SUTUM YETERSİZ OLDUGUNDAN MAMADA KULLANIYORUM AYRICA MEME UÇLARIM İÇE DÖNÜK OLDUGUNDAN SİLİKON BAŞLIK KULLANIYORUM.MAMAYI İYCE AZALTTIM İLK BAŞLARDA 6 BEBERON İÇİYODU 75 ML ŞİMDİ SABAH VE AKŞAM OLMAK UZERE 2 BEBERON İÇİYOR SABAHLARI 100 ML AKŞAMLARI 50 ML OLMAK UZERE ŞUANDA BAŞLAYA BİLECEĞİM Bİ EK GIDA VARMI AZDA OLSA UYKU DUZENİ HERŞEYİ.NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 10:26
Sorunu ayrı bir başlığa taşıdımWink

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 11:26
tşk ederim canım

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 12:35
Merhaba...
Bebeğiniz şu anda iri bebek...  Biberonu azaltmanız iyi olmuş. D vitaminin ihmel etmeyin. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 14:12

D vitamınını 1 yaşına kadar kullancam onu biliyotum genede hatırlatıgınız için tşk ederim bu arada sutumun yetip yetmediğini nasıl anlaya bilirim çünkü hiç doymuyor gibi geliyor. bu aralar bide emzirdikden hemen sonra kusuyor neden kaynaklana bilir

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2007 Saat 09:53
ek gıda için hiç bişey soylemediniz biliyorum daha kuçuk ama mama yerine dogal şeyleri tercih etmek istiyorm ne yapmalıyım bilmiyorum bide bebeğim dunden beri burnu tıkalı gibi hafif bir oksürme ve hapşırma var ne yapmalıyım

-------------
MUTLULUK TUNAMDA SAKLI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat