AĞIZ KOKUSU
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33110
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 19:53
Konu: AĞIZ KOKUSU
Mesajı Yazan: apaker
Konu: AĞIZ KOKUSU
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2012 Saat 22:48
Kadir Bey merhaba, ben Can ve Cem Paker'in annesiyim..siz gittiğinizden beri sudan çıkmış balık gibiyiz, Cem hastalandığında nereye götüreceğimi şaşırdım, bir de uygulanan tedaviye de karşı çıkıyorum alışkın olmadığımız için, sizi çok arıyoruz, Cem'in (7.5 yaşında) son zamanlarda aşırı bir ağız kokusu var internette bilgi ararken sizin adınızı girdim belki bir bilgi edinirim diye, burayı buldum, altın bulmuş gibi sevindim :) neden olur bu koku, ne yapmam lazım? şimdiden teşekkür ederim. Saygılar
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2012 Saat 01:15
Hosgeldiniz. Eger bu koku sadece sabahlari oluyor ve bir seyler yiyince geciyorsa, aksamlari en son bir sey yedikten sonra su icsin ve dislerini fircalayip yatsin. Yok devamli oluyor ise, isiniz biraz zor.Her yemekten sonra bol su icmesi biraz faydali olabilir. Selamlar.
|
Mesajı Yazan: apaker
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2012 Saat 21:45
Hoşbulduk. Hayır sabahları değil her zaman, son 1 veya 1,5 aydır böyle..ne den olur peki? neden işim zor? tedavisi yok mudur? Kadir Bey..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2012 Saat 00:07
Bazan yemek borusundaki girinti-cikintilar da yiyecek parcalarinin takilip kokusmasi ile olurlar. O yuzden her yemek ustune su icmesinde yarar vardir.
|
|