Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

EK GIDA İÇİN NE MALZEME

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3318
Tarih: 27 Haz 2025 Saat 04:59

Konu: EK GIDA İÇİN NE MALZEME
Mesajı Yazan: ayşky
Konu: EK GIDA İÇİN NE MALZEME
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2007 Saat 16:33
MERHABA ERKİN BEY;
 KIZIM 4 AYLIK EK GIDAYA GEÇMEYİ PLANLIYORUZ BİRAZ ERKEN OLDUĞU İÇİN BEN DE BİR PANİK BAŞLADI . ESKİDEN KİMSE ÇEKİRDEK AİLE DEĞİLMİŞ ,HEP BERABER YAŞAMANIN DA GÜZELLİKLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM  ARTIK .YANİ DANIŞABİLECEĞİN İBÜYÜKLER OLSA NE İYİ OLURDU AMA NEYSEKİ SİZLERİ KEŞFETTTİM BU YÜZDEN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
ŞİMDİ SORUMA GELİNCE  BEBEĞİM İÇİN NE GİBİ MALZEMELER ALMALIYIM.ÖRNEĞİN MEYVELERİN SUYUNU NASIL SIKICAZ? YOĞURDU  NASIL YAPICAZ?GÜNLÜK MÜ NASIL KAPLARDA ? PÜRELERİ NASIL YAPICAZ?
YANİ BUNUN GİBİ AYRINTILAR KONUSUN DA  YARDIM BEKLİYORUM.
SAYGILAR
SAĞLIKLA KALIN......

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2007 Saat 02:15
Merhaba Rana Hanım,
Bu mamaların nasıl yapılacağını soruyorsanız ben doğru adres değilim. Ancak ek besinlere başladıktan sonra, mama yapımı için  bebekler için özel olarak üretilen ürünler olduğunu biliyorum. Herhangi birşeyi pişirecekseniz bunun için üretilmiş" buharla pişirme" işlemini gerçekleştiren makinaları kullanmalısınız. Meyve suyu için de yine bebekler için üretilmiş meyve suyu makinaları var. Bildiğim kadarıyla şu anda 2 yabancı 3 de yerli marka bu tür ürünleri satıyor. Beyaz eşya ya da elektrikli ev aletleri satan mağazalarda bu ürünlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: ayşky
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2007 Saat 14:39

evet erkin bey bunları sormak istemiştim yani malzeme olarak neler alabileceğimi.dünden beri biraz araştırdım şimdi kafam daha net ç.

çok teşekkür edrim ayırdığınız zaman için

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat