Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük+vücut döküntüsü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33268
Tarih: 19 Ara 2025 Saat 23:03

Konu: öksürük+vücut döküntüsü
Mesajı Yazan: nurcannehir
Konu: öksürük+vücut döküntüsü
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2012 Saat 16:42
Kadir Bey merhaba...
5 yaşında anaokuluna giden bir kızım var ve yine okula başlar başlamaz tekrar hastalandı 2 gün önce gece boğaz ağrısı başladı 2 gündür öksürük, burun akıntısı,boğaz ağrısı ve ateşi var 38.6 civarında hiçbirşey vermiyorum.Limonlu bal hiç sevmiyor zorlamıyorum çünkü kusuyor. Bugün de vücudunda kızarıklıklar var Dr.götürmek istemiyorum antibiyotik almak istemediğimden. Vücuttaki kızarıklıklar ateşten olabilir mi yoksa kızıl mı geçiriyor yine? Teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2012 Saat 23:43
Gormeden bir sey soyleyemem, resim gonderin veya gosterin. Kizil da dokuntuden sonra da ates devam eder. Kizil derlerse, mutlaka StrepA testi yaptirin.

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 00:17

Cevabınız için çok teşekkürler 2 ay önce de doktorumuz kızıl şüphesiyle Strep A testi yaptırmıştı ve sonuç negatif çıkmıştı. Tekrar yaptırmalımıyız ateş sadece ilk gün oldu vücut döküntüsü çok belirgin değil dokununca çok hissediliyor. O dönemde de aynıydı pen-os 750 ve antibiyotik kullanmıştık. vücutta soyulma yada kabuklanma olmamıştı. bir kaç gün dr. götürmeden beklesem tehlikeli olurmu öksürük de olduğu için antibiyotik ve öksürük şurubu kullanmamızı ister doktorumuz.Bir de çok iştahsız vitagil veriyorum ne kadar süreyle kullanmalıyım ara vermelimiyim.Teşekkürler

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 18:48
Kizil gecirmemiski, vucutta soyulma yada kabuklanma olsun. Hem PenOs hem Antibiyotik verdi iseniz, cok gulerim. PenOs zaten antibiyotik. Teshis icin gormeden bir sey soyleyemem. Bir kan sayimi ve StrepA testi yaptirirsaniz, kesin soylerim.

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 21:52
Teşekkürler Kadir Bey...
2 ay önce de kızıl dendi ve 3 gün pen-os iğne, bitiminde antibiyotiğe başlamıştık ama internetten kızılla ilgili okuduğum ve gördüğüm fotolara dair hiçbir belirti bizde yoktu . 10 gün okulundan geri kalmıştı. Her dr gittiğimizde poşet dolusu ilaçlar la çıkmaktan o kadar sıkıldık ki dr gitmeye korkar olduk . Vitagil kullanmamızın bir sakıncası varmı? İlginiz için size ne kadar çok teşekkür etsek azdır. İyiki varsınız sonsuz saygılar... 

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 22:28
Bu yastakilerde kullanabilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat