Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sinüzit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33271
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 13:34

Konu: sinüzit
Mesajı Yazan: aibü
Konu: sinüzit
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2012 Saat 22:49
kadir bey merhaba. martta 6 yaşını dolduracak bir oğlum var.  geniz eti var ve sol taraf %100 tıkalı (hem film çekildi,hem kamerayla bakıldı, kendim de gördüm tam kapalı olduğunu). kbb dr umuz ameliyat lazım dedi. çocuk dr umuz izin vermedi, zaten biz de gönüllü değildik. bitkisel destekler, serum fizyolojik, iliadin ile 1,5 yıldır rahatız çok şükür.  1 yıl önce sinüzit oldu. ama öyle böyle değil, oturup kalkamıyor, yatamıyor, uyuyamıyordu, çok kötü baş ağrısı vardı. tedavi gördük ve atlattık. o gün bugündür, yaklaşık 2 ayda bir sinüzit oluyor. genellikle antibiyotik kullanmıyoruz ancak bazen çok rahatsız edici ve de inatçı olabiliyor. bu durumda antibiyotik kullanıyoruz tabi. peki bu sinüzitin köklü bir çözümü var mıdır? yoksa yine direnebildiğimiz kadar direnip, olay düzelmeyince antibiyotik mi kullanacağız?

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2012 Saat 23:47
Antibiyotikler hicbir zaman cozum degildir. Sadece hadiseyi baslatan hastalik bakteriel bir hastalik ise ise yarar. Yoksa aynen "Orta kulak iltihabinda" oldugu gibi, "sinuzt' tede odem sonucu sinus kanallarinin tikanmasi ile sinuzit olusur. Bunda da Iliadin ped. damla ile gayet guzel netice alirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat