Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

siz gittiniz ben bittim :)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33336
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 21:14

Konu: siz gittiniz ben bittim :)
Mesajı Yazan: AYN RAND
Konu: siz gittiniz ben bittim :)
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 12:02
Hocam umarım hayat istediğiniz gibi ilerliyordur ancak siz olmadan çocuk büyütmek çok zor post-tuğcu sendromuna tutuldum eşimin değişiyle karanlıklardayız :) sitemler bitti Orhan 4 yaşında kreş hastalıkları klasik ayda 1 mutlaka hasta oluyor arkasından 1 yaşındaki sinan da ona eşlik ediyor sinana karşı azap çekiyorum tek yapabildiğim emzirmeye devam etmek. Orhan 2 gün önce boğaz enf geçirdi klacid ve pdifen bir de benical öksüürük şurubu verdiler ki ben eczane den benicali almadım bile ateş yüksek ant. kullanıyor birde yanında vita glucan verdi doktor almadım ama güya direnci artırıyormuş en azından 2 ayda 1 hasta olsa razıyım durumuna geldim sizin söylediklerinizden çıkmadım her iki oğlum içinde hergün banyo yapıyorlar beslenmede eksik yok et yumurta süt sebze meyve haftada 2 gün yüzüyorlar daha ne yapmalı sinan 2 yaşına gelene kadar ilaç almasın diye orhanı kreşten mi alsam oda iş değil biliyorum fena arada kaldım hocam ne yapılmalı daha teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 18:03
Kresten filan almayin, bu devreyi gecirmek zorundalar. Klacid gereklimi idi, bilemem. Eger, atesinin 2-3 gunlerinde burun akmaya basladi ise, teshis yanlis demektir. O ilaclarla ,direnc filan artmaz. Gittiginiz doktorlar, bakarak bakteriel mi, viralmi, ayirimini yapamiyorlarsa, kan sayimi yaptirip WBc degerine bakmaniz en emin yoldur. Zaten, bu islemi 2-3 kere yaptiginizda, o doktorlar bu isi ogrenemeden siz ogrenirsiniz. Benim icin cocuklariApprove

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat