balgam
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33408
Tarih: 08 Ağu 2025 Saat 12:26
Konu: balgam
Mesajı Yazan: inco
Konu: balgam
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2012 Saat 22:35
Doktor Bey 3,5 yaşında bir kızım var. Ateş ve öksürük şikayetiyle doktora gittik. Antibiyotiklik bir durum olduğu belliydi çünkü düşmeyen bir ateş ve kulak ağrısı vardı. Yutkunurken acıdığını belirtiyordu. öksürürken de canı yanıyordu ama balgamsökmeye çalışmıyordu. Ventolin adlı şurubu kullanın dedi doktorumuz ve iki kere verdim çocuğum balgamdan yatamıyor. Kullanmaya devam edeyimmi bıraksam ne olur. ciğerlerine iner mi sormak istedim. şurubu her içtikten sonra boğulacak gibi balgam çıkarıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
------------- inciser
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2012 Saat 02:41
Ventolin, ne alaka? Astim ilacinin boyle bir durumda ne isi var? Ventolin sadece Asimda daralmis olan 'Bronslari' genisletmeye yarar. Balgam uzerine hic etkisi olmaz. Verdiginiz hata... Yastigina 2 damla ColdMix damlatin, burnuna ( kulagi agridigi icin) Iliadin ped. damladan gunde; 2x2ser damla damlatin. 3gun kullandiktan sonra; serum fiz, gunde 5-6 defa herbir burun deligine 10'ar damla damlatin. Oksurugu icin; Limonlu bal verin veya portakal suyu icirin. Eski mailleride mutlaka okuyun.
|
|