Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku ve kuysuzluk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33426
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 00:35

Konu: uyku ve kuysuzluk
Mesajı Yazan: incialiye
Konu: uyku ve kuysuzluk
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2012 Saat 13:01
hocam merhabalar.yardımınıza çok ihtiyacım var.2.5 aylık bir kızım var.bizim sorunumuz hiç uyumak istemiyor.ilk 1 ay sorun olmadı uyumada.ama sonra tamamen uyku düzenimiz bozuldu.sürekli ağlıyor uyumak istemiyor.uykusunun geldiğini biliyorum ama ne kucakta ne ayakta ne de yatağında uyumuyor.ağlamaya başlıyor susturana aşkolsun.bıraksam saatlerce ağlayacak.en sonunda kucakta yada ayakta sarsarak sallayınca o da ağlamaktan bıkınca uyuyor.ama sorunumuz yine bitmiyor.çünkü uyuduktan sonra da 1 saat bile aralıksız uyumuyor.ya ağlayarak ya da bir çaba halinde kendini uyandırıyor.sonra uykusunu alamayınca huysuzlanıyor.hadi tekrar baştan uyutma çabaları başlıyor.ne yapmalıyım hocam lütfen yardım.
kızım şu an 61 cm kilosu 6000 gr.doğduğunda ise 3500gr boyu 49 cm di.

-------------
inci

Cevaplar:
Mesajı Yazan: incialiye
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2012 Saat 13:02
hocam benim diğer bir sorunumda 2,5 aylık bebeğimi 2 gün önce doktora götürdüm baş çevresi az büyüyor dedi her ay kontrol etcez dedi.hemşiremiz ise normal boyutlarda olduğunu söyledi.sizce de sorun var gibi mi görünüyor nasıl bir yok izlememi istersiniz.
bebeğim doğduğunda 3500 gr boyu 49 cm baş çevresi 35.8 di.şimdi ise kilosu 6000 gr boyu 61 cm baş çevresi 38.bebeğim kız bebek.

-------------
inci

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2012 Saat 07:24
Gunduz uyutmayin, uykusu gelince uyutun. Tabii bu devre maalesef hep boyle geciyor. Sadece size mahsus degil. Gelismesi iyi.
2. sualinize daha evvel cevap vermistim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat