Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yardım diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33564
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 22:47

Konu: yardım diş
Mesajı Yazan: ışığım
Konu: yardım diş
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2012 Saat 19:06
hocam 8.5 aylık kızım 3 gündür ateşi var 38.5 çok huzursuz  ve hiçbirşey yemek istemiyor sadece meme emmek istiyor bende ısrarcı olmuyorum  buarada diş çıkarıyor herkes diştendir diyor ama ben eski maillerden okudum diş çıkarken ateş olmaz diye zaten ilk kızımda diş çıkarırken ateş falan olmadı ateş ve huzursuzlğun nedeni ne olabilr hocam ilaç vermek istemiyorum ama kafasını zor tutuyor hemen omzuma yaslanıyor ne yapalım hocam şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2012 Saat 21:17
hocam bu gün ishal gibi bide şimdi farkettim göbeğinden gögsüne kadar koltukaltları falan kırmızı kırmızı döküntüler var

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 14:50
hocam çok soru sordum affedin bu altıncı hastalık olabilirmi ?dr gittik altıncı hastalıkta döküntüler olunca ateş yükselmez dedi ama bizim hala ilaç vermeyince 38 oluyor ateşi (koltukaltından ölçüyorum)döküntüler altıncı hastalık döküntüsü gibiymiş ama boğazlarıda kızarmış dedi ve duocid verdi ve novalgin damla daha kullanmadım ne yapayım hocam şimdiden soğolun

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 19:29
hocam altıncı hastalık döküntüsü kaşınırmı kızım gögsünü kaşımaya çalışıyor sanki uğraşıyor sonrada ağlıyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2012 Saat 21:44
Dogru, 6. Hastalikta; ates duser, dokuntu baslar. Sizinkisi; ISILIK' bol banyo yaptirin ve serin tutun. Verilen hicbir ilaci kullanmayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat