Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tekrarlayan bacak ağrısı ve yürüyememe

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33676
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 02:06

Konu: tekrarlayan bacak ağrısı ve yürüyememe
Mesajı Yazan: kumru atlas
Konu: tekrarlayan bacak ağrısı ve yürüyememe
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2012 Saat 22:08
Merhabalar Kadir Bey.Öncelikle Tıp Bayramınızı  kutluyorum.benim 15 aylık bir bebeğim var ve 8.5 aydan beri yürüyor.geçen hafta ne olduysa yürüyemedi.ayağının üzerinde duramıyordu.önce çocuk doktoruna gösterdik,sorun yok dedi.ortopediye yönlendirdi.o da muayene etti.röntgen ve kan tahlilleri temiz çıktı.combosit verdi.geçici eklem ağrısı bir haftaya geçer dedi.ama ilaç kullanalı bir hafta oldu ve oğlum bugün yine basamıyor.yürüyemiyor.antibiyotiği bitti sayılır.sizce noroloğa götürelim mi?tahmininiz nedir?şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2012 Saat 03:11
Yurumeye cok erken yasta baslamis ve abartmis. Biraz dinlendirmeniz gerekir. Hicbir ilaca gerek yok. Bastan savmak icin ilac verilmis.  

Mesaj Tarihi: 15 Mar 2012 Saat 20:59
çok teşekkür ederim.... bugun çocuk kardiyolojiye götürdük.kalpte ve damarlarda sorun yok dendi.sonra da çocuk noroloğa götürdük.genel muayenede bişey yok ama kan tahlili lazım dedi.kanı geçen hafta verdik,tahlili temiz dedim ama ısrarla yeniden verilmesi lazım dedi.bence gereksiz ya galiba yine de vericez kanı.o da temiz çıkarsa ve tekrarlarsa ne yaparız bilmiyorum.sağolun yardımınız için.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 02:50
Kalp iside nereden cikti?  Yoksa bir "gerzek" Kalp Romatizmasi olabilir mi dedi? Eger oyle ise, oha yani, tabii esas gerzek, bu yastaki bir cocukta bunlari arayan Kardiyolog. Sanki bu yasta olmayacagini bilmiyormu? Bal gibi de biliyor ama maksat test yaptirip, "Performansini" arttiracak. Yaziktir, gunahtir. Ama bu islerin boyle olmasina da sebepte Saglik bakanligidir. Lutfen, aranmayin, kasinmayin, yoksa cocugunuzun basina daha cok isler acilacak. Hicbir ilaci vermeyin, istirahat ettirin.

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2012 Saat 15:04

çok sağolun.öyle yapıcam,götürdükçe bi yerlere kırk sorun açıyorlar başımıza.beklemeyi tercih edicez biz de.sağolunnn

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat