geniz eti
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33760
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 13:35
Konu: geniz eti
Mesajı Yazan: nurcannehir
Konu: geniz eti
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2012 Saat 16:24
Kadir Bey merhaba 5 yaşında anaokuluna giden kızımı çok sık hastalanması ve boğaz ağrısı şikayeti ile kbb dr.götürdüm.Geniz eti filmi çekildi ve dr çok büyüdüğünü geniz etinin ve bademciğinin hemen alınması gerektiğini söyledi. İlaç olarak Cefnet süsp, Calpol 6, ve 1 tane Novaset iğne verdi. Operasyon konusunda dr çok aceleci ben kararsızım tavsiyenize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2012 Saat 18:19
Cocugunuz "Geniz eti oldugu icin" sik hasta olmuyor, "Sik hasta oldugu icin" geniz eti buyuyor. Siz 2 sene evvelden geniz etini aldirmis olsa idiniz bile o hastaliklarin hepsini gene gecirecektiniz. Tabiiki operasyon icin acele ediyor, zira "uyanma" ihtimaliniz oldugunu oda biliyor, elinden kacirmak istemiyor. Verdigi ilaclarin; 10 paralik bir degeri yok, maksat "-Biz elimizden geleni yaptik, care olmadi, son care ameliyat-" diyebilmek icin. Sizin gibi kac kisi ameliyattan vazgecti ve hicbiride sikayetci degil. Gerek geniz eti, gerek bademcikler "Lenf bezleri" olduklarindan, enfeksiyon esnasinda buyur, enfeksiyonlu devre gecince kendiliginden kuculurler.
|
|