Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33811
Tarih: 18 Oca 2026 Saat 15:00

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: ozlem13
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2012 Saat 07:49
merhaba Kadir bey
kızım 2 yaşında 3-4 gundur her sabah kalktığında okusuruk krızı tutuyor uzun bı sure oksurdukten sonra gecıyor. gun boyu baska herhangı bı rahatsızlıgı olmuyor. sadece sabahları oksurmesı ve bask abelırtının olmaması benı dusunduruyor.

baska bı durum daha var. bakıcımız uzun suredır rahtsız. eklem agrıları oluyor test yaptırdı ve kanda aso degerlerı cok yuksek cıktı. ben de netten baktım ve buna bı bakterının sebep oldugunu ogrendım.sonra endıselenmeye basladım acaba bulasıcımıdır dıye?:(
tesekkurler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2012 Saat 17:36
Bakiciniz; Streptokok enfeksiyonlari gecirmis ve tadavi olmamis. Su anda bir bulasiciligi yoktur ama dikkatli olmasi ve bir daha ateslendiginda "StrepA" testini yaptirmasi ve (+) cikarsa; mutlaka "Deposilin6-3-3 ignesini olmasi gerekir. Su anda etrafa bir tehlikesi yoktur.
Kiziniz, basit bir viral enfeksiyon gecirmis, bol banyo ve sicak su buhari iyi gelir. antibiyotik gerekmez.

Mesaj Tarihi: 24 Mar 2012 Saat 21:16
çok teşekkur ederim Kadir bey. bakıcıyla ılgılı yazdıklarınız benı cok rahatlattı. son olarak sunu sorabılırmıyım.kızım bu tarz enfeksıyonları cok sık gecırmeye basladı. bu onun bagısıklık sıstemının zayılıgının bı gostergesı mıdır? kolay gelsın.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2012 Saat 23:04
Hayir, sadece, insan temasinin arttigini gosterir. Ayrica,  gecirdigi her hastalik onun bagisiklik sistemini guclendiriyor. Bunlari simdi gecirmese, krese/okula  basladiginda mutlaka gecirecek.

Mesaj Tarihi: 25 Mar 2012 Saat 01:57
çok teşekkurlerKizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat