oğlum :((
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33829
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 05:06
Konu: oğlum :((
Mesajı Yazan: yeliz
Konu: oğlum :((
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2012 Saat 11:38
hocam merhabalar oğlum 46 aylık biliyorum belki alanınız değil ama size öyle güveniyorum ki yorumunuzu duymak istedim biz kadınların çoğunlukta olduğu ve büyük ailelerle çok sık görüşen aileyiz oğlum bebekliğinden beri arabaları hiç sevmedi peluş oyuncaklar legolar hayvan figürleri puzzle ve kağıt kalem onun oyuncaklarıdır. arabayı sadece babasıyla oynar bir süre sonra da sıkılır ayrıca oğlum kadın kıyafetlerine makyaj eşyalarına çok düşkündür. bu nedenle oğlumu geçen sene pedagoga götürdük o normal olduğunu babayla daha fazla zaman geçirmesini söyledi fakat dün öyle bir şey söyledi ki çok üzüldüm şu aralar şirineyi çok seviyor onunla evlenicem diyordu dün kafasına sarı bi bez örtmüş beline de yemeni bağlamış beni görünce attı annecim söyle nenden yapıyorsun böyle dedim beni kız doğursaydın keşke ben kız oyuncaklarıyla oynamak istiyorum dedi ben kız< olamaz mıyım artık diye sordu çok üzüldüm ne diyeceğimi şaşırdım. oğlum babsını rol model alıyor onunla güreş yapmayı güç oyunları oynamayı seviyor ama bir kaç tane arkadaşı olsun yanında o kız olanı ve kız oyunlarını tercih ediyor ben ruj sürdüğümde illa onu öpmemi istiyor ki ruj ona geçsin. sizce bu aşamada ne yapmalıyız gerçekten bir problem var mı uzun oldu kusura bakmayın
------------- http://lilypie.com">
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: elifnazar
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2012 Saat 16:01
BENDEDE BUNA BENZER SORUNLAR VAR YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİM.OĞLUM 36 AYLIK NE ARABALARA NE TOPA VS.İLGİSİ YOK.YEMEK YAPMAKTAN,ÇAY YAPMAKTAN,SOFRA HAZIRLAYIP,MUTFAK EŞYALARIYLA OYNAMAKTAN ÇOK BÜYÜK ZEVK ALIYOR.SÖZLÜ OLARAK KIZ OLMA YADA KIZLARLA İLGİLİ ŞEYLER SÖYLEMESEDE BU KONU BENİDE ENDİŞELENDİRİYOR AÇIKÇASI.OYUNCAKÇILARDA FIRIN,TENCERE,TAVA,ÇATAL,BIÇAK VS..SETLERİNİ BAKIYOR SADECE ONLARLA İLGİLENİYOR.BABASI ŞEHİR DIŞINDA ÇALIŞTIĞI İÇİN HAFTADA 1 GÜN GÖRÜYOR.O GÜNDE DOLU DOLU GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ.ETRAFIMIZDA AMCA,DAYI,DEDE VS...ÇOK NADİR GÖRÜYOR VE SINIRLI VAKİTLERDE..BAŞKA ŞANSIMIZ YOK NE YAPABİLİRİM?OYUN GRUBUNA GÖNDERİYORUM AMA BU KONU HALA DEĞİŞMEDİ.TEŞEKKÜR EDERİM.
------------- OĞLUMSA EĞER HERŞEYE DEĞER...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2012 Saat 19:36
|
Pedagog hakli, baba veya varsa dede ile zaman gecirmesi daha dogru olur. Birde bu husus, genetik yani soya cekimdir, "Dayi" saglamsa korkmaniza gerek yoktur. Eger 'genlerinde' varsa, maalesef yapilacak bir sey yoktur, sadece geciktirebilirsiniz. Birde, etrafinizda kiz cocuklari var ve onlar cok ilgi cekiyorsa, biraz "siyaset" uygulamaniz, oglunuz icinde "Lobby" yapmaniz, oglunuza da ilgi gosterilmesini saglamaniz gerekecek.
|
Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2012 Saat 19:50
hocam dayısı yok oğlumun biz 3 kız kardeşiz. ne yazık ki dedeler çok ilgilenmez baba da elinden geldiğince ilgileniyor ama çok yoğun şu ana kadar oğlula ilgilenen hep kadınlar sürekli bizleri görüyor etrafında etrafta çok fazla kız çocuğu da yok teşekkür ederim
------------- http://lilypie.com">
|
|