Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ağrı kesici vs ateş düşürücü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33863
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 21:14

Konu: ağrı kesici vs ateş düşürücü
Mesajı Yazan: senemsss
Konu: ağrı kesici vs ateş düşürücü
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2012 Saat 17:19
Hocam Merhaba,
Sizin sayenizde 45 aylık kızımın hastalıklarını fazlaca ilaç almadan atlatmaya çalışıyoruz. İlk bir iki gün zor olsa da sonrasında rahat ediyoruz. Bir sorum olacak, kızım bir iki gündür öksürüyor ve biraz da halsiz, hafif burun tıkanıklığı var ama ateşi fazla yok, 38,5 civarı seyrediyor. İki gün okula gitmedi ama bugün artık gönderdim, çalıştığım için daha fala kalamıyorum yanında. Öksürüğü biraz daha iyi gibiydi ama sanki yine biraz halsizliği vardı, bende sabah bir ölçek dolven verdim. İçim hiç de rahat etmedi. Ateş düşürücü olarak değil de ağrı kesici olsun diye. Böyle durumlarda sadece ağrı kesici olan bir ilaç kullanamaz mıyız? veya ne kullanabiliriz ? 
teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2012 Saat 18:35
Evet, ates dusurmek kasti ile degilde, agrisi oldugunda kullanabilirsiniz. Butun ates dusuruculer, agri da giderir. Agri gidericilerin hepside ates dusurur. Okula gondermek icin; bir geceyi atessiz gecirmesini tercih ederim.

Mesajı Yazan: senemsss
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2012 Saat 11:32
hocam her sorumuza vakit ayırıp yanıt verdiğiniz ve bizi gerçekten bilinçlendirdiğiniz için çok çok teşekkürler. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat