Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

UYKUSUZLUK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33901
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 07:38

Konu: UYKUSUZLUK
Mesajı Yazan: metar19
Konu: UYKUSUZLUK
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2012 Saat 12:43
MERHABA KADİR BEY

ÖNCELİKLE İYİ OLMANIZ TEMENNİSİYLE ..

OĞLUM ARAS 2 AY 12 GÜNLÜK.HALA UYKU DÜZENİ OLUŞTURAMADIK.GÜNDÜZLERİ 10'ar-15'er dakikalık uykularla durmasına rağmen, gece 23:00 den erken uyumuyor.O saatte uyuduktan sonra,  sırasıyla gece
3 de',5'de ve sabah 7'de kalkıp bir daha da uzun uykuya hiç geçmiyor.Sürekli huzursuzluk hali mevcut bebeğimde.

SORMAK İSTEDİĞİM;
1-Bir bebek gaz problemi nedeniyle bütün gün huzursuz olurmu ?Lütfen bir yol gösterin.
2-En son ki kontrolde (3 hafta önce)doktor DAY&NİGHT(bitkisel içerikli) adında bir şurup önerdi.sanırım uyku şurubu.Fakat ben alıp vermedim.Kullanmam da bir sakınca olur mu?
3-Kalça çıkıklığı için ultrason çektireceğiz,geç kalmış sayılmayız değil mi KADİR BEY?

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2012 Saat 19:02
1- Evet, olur. Eger gazini iyi ve yeterli cikaramiyorsaniz; hickirik ve yellenme artar, karnindan gurultular gelir. Gaz ile ilgili mailleri okuyun.
2- Sakin ha, bunlarin hepsi tuzak. Ne yani "bitkisel" diye Afyon verseler kullanacakmisiniz?
3-Erkeklerde "Kalca Cikigi" olmaz. Son derecede nadir, "Hemi-Hipoplazi" olur, oda kalca cikigi gibi acil, erken tedavi olabilen bir durum degildir. Zaten ona pek birseyde yapilamiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat