Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

larenjit ve ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34097
Tarih: 09 Kas 2025 Saat 13:03

Konu: larenjit ve ateş
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Konu: larenjit ve ateş
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2012 Saat 19:01
Eger bu doktorlara mahkumsaniz, Allah yardimciniz olsun. Lokosit; 5600 ve hala "Zaturre" den bahs edebiliyorsa, cok ciddi bir egitim eksikligi var demektir. Sakin verilen hicbir ilaci vermeyin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin (Limonlu bal, Serum fiz, ve ColdMix). Normal bir Grip ise atesi;4-5 gun surecek, merak etmeyin. Mono degeri yuksek, eger; "Enfeksiyoz Mononukleoz" ise atesi 1 hafta surer, merak etmeyin. Bunlarin belirli bir tedavileri yoktur, antibiyotik ile daha kotu olurlar.  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dilardem
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 12:26
Hocam merhabalar,

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Ateşi hala devam ediyor . bahsettiğiniz mono değerine bağlı sebebe bağlı olabilir herhalde

ben kızımla ilgili bir şey sormak istiyorum. yaklaşık 1 ay önce sol alt gözünde kızarıklık oldu dünya göz hastanesine götürdüm. şalazyon oluşmuş thıocıllıne krem verdi .sıcak kompres yap dedi ancak hala bir iyileşme olmadı. tabi kompresi yapmak ne mümküğn gün aşırı banyo yaptırıp ılık temas yapıyorum gözüne. arpacık gibi baş vermediği için sarımsakda süremiyorum. çünkü göz kapağının biraz aşağısında . sizce ne yapabilirim ?
saygılarımla

Mesajı Yazan: dilardem
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 12:46
Hocam merhabalar,

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Ateşi hala devam ediyor . bahsettiğiniz mono değerine bağlı sebebe bağlı olabilir herhalde

ben kızımla ilgili bir şey sormak istiyorum. yaklaşık 1 ay önce sol alt gözünde kızarıklık oldu dünya göz hastanesine götürdüm. şalazyon oluşmuş thıocıllıne krem verdi .sıcak kompres yap dedi ancak hala bir iyileşme olmadı. tabi kompresi yapmak ne mümküğn gün aşırı banyo yaptırıp ılık temas yapıyorum gözüne. arpacık gibi baş vermediği için sarımsakda süremiyorum. çünkü göz kapağının biraz aşağısında . sizce ne yapabilirim ?
saygılarımla

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 18:56
Dunya Gozde soylenenleri uygulayin. Sarimsak icin bas vermesi sart degil.Bir deneyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat