Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34193
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 16:38

Konu: ateş
Mesajı Yazan: gulsum
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 11:02
hocam mrblar bızım ufaklık oh ne zmandır hasta olmuyo derken;dun öğlen burnu su gibi akmaya basladı ve cok huysuzlandı dişinin acıdııgnı gsteri arka ustteki azısı patlamıs.bu arada kızım 22 aylık.aksama kadar hep dişini gsterdi huysuzlndı.aksamda hafif ateşi cıktı agrısından dolayı yarım olcek calpol verdim gecede cok sık uyandı ve hafif hafif ateşi oldu 38i gecmeyen gun içinde bolca limon verdim.sabah kalktıgında burnu yemyeşil akıyordu baya yoğun bir şklde hala 38i gecmeyen atesi ve huysuzlgu war arad a kulagım diyor:(cok uzun oldu sanrım kusura bakmayın:)doktora gtrmelimiyim napmalıyım şimdi herkez cocugu uzme gtr doktoa ilac kullansın yazık diyor ama asıl gereksiz ilaç kullanınca yazık değilmi?şimdiden cok tesekkur ederimm doktor bey

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 17:18
Kulak agrisi olduguna gore; hemen Iliadin baslamanizda buyuk fayda var. Yaninda, limonlu bal ve ColdMix'e devam.

Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 19:48
doktor bey sizden gelen cvbı beklerken kızım huysuzlandıgı için doktora gtrduk doktor kulagı temiz(kualgını bir kez gostermişti kızım eliyle)bogazları kotu dedi .ilerlemesin diye antıbıyotık werelim dedi haftayada gecsin bir an once suçiçeği asısı wardı onu yapalım dedi.bn ilaçları hala almadım kızımın ateşi 37 lerde seyrediyo burnu hala yogun bir şklde akıyor.kendisinede soyledim akması iyi ama bogazlrı kotu durumda dedi:(bu arada kızım 22 aylık boyu 88 kilosu 12 geldi sizce gelişimi iyimi?

Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 19:55
doktor bey birde sunu soyledi doktorumuz bademcikleri normalden buyuk bu durumla sık karsılascaksınız sık hasta olucak dedi...

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 00:30
22 aylikta ne bademcigi? Belliki niyet baska. Grip geciriyor, Sadece benim dediklerimi yapin, asla verilen ilaclari kullanmayin. Gelisimini incelemek icin gerekli kitaplari buraya getiremedim. 10 Mayistan sonra. hatirlatin.  

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 14:13
tesekkurler hocam ilaçları almadım zaten:)bademcik derken ne demek istediniz hocam?doktor oyle diyince tedirgin olduk acıkcası...birde sorum su ufaklıgın sag ust azısı cıkıyo ara ara sag kulagını gsteriyo tamda anlatamıyor derdini acaba kulagıdamı agrıyor bilemedim??dişden sıkıntısı oldugu için calpol veriyorum sadece atesi aynı durumda 37.5 gecmiyor.akıntı hala devam hocam...ballı limona devam:)ewde vics oldugu için fınfık buyuklugunde gogsune suruyorum bugun hafif hafif oksurugude basladı..uzun oldu sanırım:(kusura bakmayın

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 18:41
Aynen devam edin. Bademcikler, birer "Lenf bezi" olup, enfeksiyonlar sonucu buyurler. Asla hastalik yapmazlar, cahil doktor uydurmasidir. Bir tek eriskinlerde bademciklerde "abse" olusabilir, o zaman alinmalari gerekir. Cocuklarda olmaz.

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 19:02
tamam hocam tesekkurler kulak konusunda sızı tekrar rahatsız ediyorum ama oksururken aglayrak kualgını tutuyor napmaalıyım?bir daamla ismi vermiştinzi alıp kullanayım mıı?burnu cok asırı yeşil yeşil sokuluyor iyiye alamet değilmi hocam bu?iltihap sokuluyor sanırım atesı dustu bu arada tekrar tesekkurler

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 19:06
Gribin sonuna gelmissiniz, ve kulagina vurmus. Hemen "Iliadin Ped. burun damlasi" 3gun, gunde 2x2 ser damla burnuna damlatin, sonra Serum fiz ile devam edersiniz. Eski mailleride okuyun.

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2012 Saat 19:40
cok cok tesekuurler hocam:)allah razı olsun

Mesajı Yazan: DEFNEIRMAK
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 00:01

hocam yeniden konu açmadım .. benim 25 sene önce yani 5 yaşındayken bademciklerim mosmor olduğu için ve gece çok horladığım için alınmış aynı şekilde eşiminde .. geçen bi yazınızda kalp romatizmasına sebeb olacağını yazmışsınız bunu nasıl anlayabiliriz .. 6  yaşındaki kızımdada boğaz enfeksiyonu sık geçirdiği  için doktor  alalım genetik dedi .. ben inanmadım tabii.

Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 04:11
Ben ASLA, bademcikler "Kalp romatizmasina sebep olur" diye yazmadim. Yazarlar bolumundeki, "- Beta diye bir virus...." makalemi okuyun.

Mesaj Tarihi: 30 Nis 2012 Saat 00:15
hocam tekrar ben kızım için illiadin kullandım kulagına bir sıkıntı kalmadı cok şükür.burun akıntısı hala devam ediyor.öksürüğüde var ara ara.doktor 1 hafta sonra getirin suçiçeği aşısını yapalım demişti ilaçlar o zamana kadar iyileştirir demişti.aşıyı biraz ertelesekmi hocam size sorayım dedim?

Mesaj Tarihi: 30 Nis 2012 Saat 00:29
Asilar hasta iken bile yapilabilir. Yapilmaz diye kim uydurdu/uyduruyor bilemem.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat