Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Anne sùtü alerjisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34198
Tarih: 09 Eki 2025 Saat 05:26

Konu: Anne sùtü alerjisi
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: Anne sùtü alerjisi
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2012 Saat 19:54
Hocam bilginize ihtiyacım var yine.bebeğim 40 günlük.dogdugundan beri yüzü kızarık ama son 1 haftadır korkunç oldu yara yanık gibi kıpkırmızı.netten araştırdım anne sütü alerjisi.ama bazı yerlerde anne sütü hemen kesmeli ölüm yada felce varan sonuçları olur deniyor.anlatılana gore benım yedıklerımden bırıne alerjısı varsa sutten o geçıyomus.o gıdayı tuketmezsem gecermiş.ıyıde bısuru sey yıyorum nerden bılıcem.sebamed krem kullanıyorum eczacının tavşıyesıyle.ne yapayım keseyımmı emzırmeyı.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 00:27
Palavra, eger oyle bir sey olsa idi, bu 40 gun icinde olurdu. Bebeginizin yuzu sizin yuzunuzden o halde. O kadar cok giydirip, sarip-sarmalamissiniz ki, cocuk asiri terlemekten bu hale gelmis. Hergun banyo yaptirin, serin tutun ve en muhimi, sizin ustunuzde kac kat giysi varsa onada ancak o kadar giydirin. Odasinda fazladan "elektrik sobasi" veya petek sakin kullanmayin. Banyoda bir tulbent ile yuzunu hafiften ( kese yapar gibi) silin. Elinizi degdirdiginizde asla basi terli olmasin, eger terliyorsa, giysilerini daha da azaltin, kaloriferi kapatin.  

Mesajı Yazan: erenimo
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 16:09
hocam sanrıım ben de bebeğimi o hale soktum alnı kıpkırmızı çocuğun yüzünde de yer yer var.Peki uykudan kalkınca üzerine yelek vs. giydirmesek olur mu? ya da gece emzirmek için kalktığında ben ince bir battaniye örterim üzerine emzirme bitene kadar onu da mı yapmasak? çok üzüldüm şimdi çocuğun alnı kıpkırmızı isilik gibi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2012 Saat 18:48
Allah askina, bu anlattiginiz, "anneanne" usulleri; sobali evlerde yapilan uygulamalardir. Babaya "Robdesambr" giydiriyormusunuz? ( Not: Kesin ceyizinizde vardi)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat