kadir bey merhaba,
20 aylıkmkızıma bugün banyo yatırıyordum küvetinde duşun içinde,birden ayağı kaydı kafasının arka kısmını çeşmeye çarptı ve düştü ve biraz ağladı,saliselik bir olaydı ve de olayın şokuyla tam olarak kafasını nersini vurduğunuve şiddetini göremedim,ama öyle çok şiddetli gibi gelmedi bana,bugün 13:40 civarında oldu bu olay,akşam 8 de karnım ağrıyor dedi bir yarım saat sonra kustu,çok korktuk sonra da uyku hali başlayınca kalktık acile gittik,dr ilgilenmedi bile hemen beyin cerrahına gönderdi,eşim gitmek istemedi,mr röntgen ya da tomografi isterler diye,sonrasında kızım epey rahatladı,bilinci de gayet normal davranışlarda sorun yok.kusması düşmeden kaynaklı mı bilemiyorum zaten 2 gündür sabah da dahil çok keyfi yoktu uykusuzluğa yormuştum,iştahsızdı da,sabah 7:30 da kalktı ve 5 saat hiçbişey yemek istemedi,dün de çok iştahsızdı,çok da kayfi yoktu,kusmasa dra bile gitmezdik ama kusunca çok endişelendik,napalım bilemiyorum eşim röntgene ..vs ye çok karşı,inşallah bişey yoktur olmaz da,nelere dikkat edelim kaç saat daha gözlemleyelim?rnım ağrıyor dedi bir yarım saat sonra kustu,çok korktuk sonra da uyku hali başlayınca kalktık acile gittik,dr ilgilenmedi bile hemen beyin cerrahına gönderdi,eşim gitmwek istemedi,mr röntgen ya da tomografi isterler diye,sonrasında kızım epey rahatladı,bilinci de gayet normal davranışlarda sorun yok.
|