Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34464
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 07:19

Konu: kusma
Mesajı Yazan: barış_özgür
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 13 May 2012 Saat 21:21
hocam merhaba  oğlum bugün kusma ya başladı.3 kere falan kustu şimdilik ishal ve ateş yok yemekte yemiyor önerebileceğiniz bişe varmı mide bulantısına ne iyi gelir bi de emedur fitili hangi durumda kullanmalıyım günde kaç kere oğlum 15 aylık şimdiden teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 May 2012 Saat 05:51
Arkadan ishal gelebilir. Tabii, kusma cok etkili oldu ve mikroplu gidanin tamami atildi ise, ishal olmayabilir. sakin ilac kullanmayin, kusma cok olursa, 1 tane Emedur100 fitil kullanabilirsiniz.

Mesajı Yazan: barış_özgür
Mesaj Tarihi: 14 May 2012 Saat 22:00
hocam dediğiniz gibi arkadan ishal geldi ama sadece bi kere yaptı belki de fazla katı gıda yemediği ve bol sıvı tükettiği içindir ayrıca sormak istediğim bişe var oğlumun gözünde arpacık çıktı 3 haftadır var ben 1 haftadır tobrex damla kullanıyorum gözü bayağı şişmişti şimdi indi ama arpacık tam kaybolmadı bi kaçgün daha kullanmalımıyım damlayı yoksa başka önerebileceğiniz bişe varmı...bu arada bu ikinci gözünde arpacık çıkışı doktoru vücut direnci düşünce arpacığın çıktığını ve kronikleştiğini söylüyor bu doğrumu...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 May 2012 Saat 05:05
Arpacikta Tobrex bir ise yaramaz. Arpacik icin; Bir dis sarimsagin uc kismini kesip islak tarafini arpacigin ustune degdirin. Evet, direnc dustugunde cikar. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat