Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Spasmo Panalgine

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34491
Tarih: 01 Tem 2025 Saat 05:33

Konu: Spasmo Panalgine
Mesajı Yazan: ayseural
Konu: Spasmo Panalgine
Mesaj Tarihi: 16 May 2012 Saat 14:30
Hocam iyi günler,
Benim 4,5 aylık bir kız bebeğim var, 36. haftalık 1950 gr. doğdu şuan 6200 gr. civarında. doğduğundan beri hem anne sütü hem de formüla sütle besleniyor yaklaşık 20 gündür elma ve havuç suyu veriyorum, 4-5 gündür de kendi mayaladığım yoğurttan vermeye başladım azar azar. Ancak ek gıdaya başladığımızdan beri gece uykusuna geçişte çok sıkıntı yaşıyoruz. Bebeğimin uykusu geliyor esniyor, gözlerini ovuşturuyor ancak yatay pozisyona geçirir geçirmez ağlamaya başlıyor ve yaklaşık iki saat ağlıyor, uykuya dalsa bile 3-4 kez uyanıyor tekrar ağlama krizleri tekrar uyutma vs. derken en sonunda derin uykuya dalıyor.
Bu şikayetlerimizi doktorumuza iletince gaz sancısı çektiğini ve spasmo panalgin fitil kullanmamızı söyledi, 4 akşam kullandım sonuç inanılmaz çok derin ve rahat uyudu ancak bir başka doktorun söylediğine göre bu ilacın içinde bulunan allobarbital maddesi epilepsi tedavisinde kullanılan, bağımlılık yapıcı bir tür uyuşturucuymuş. Bu durumda benim de kafam karıştı bu ilacı hangi dozlarda ne sıklıkla kullanmak doğru olur, bağımlılık yapar mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 May 2012 Saat 18:48
Ikinci doktor sacmalamis. Bagimlilik yapan her turlu ilac; "Yesil recete" ile satilir. Ilk doktor size, "Yesil recete" mi yazdi???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat