Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4 Aylık kızımın kilo sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34536
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 03:17

Konu: 4 Aylık kızımın kilo sorunu
Mesajı Yazan: azra_aslı
Konu: 4 Aylık kızımın kilo sorunu
Mesaj Tarihi: 19 May 2012 Saat 15:10

Hocam merhabalar , perşembe günü dr gittim. Çünkü benim melek gibi kızım yaklaşık 2 haftadır huy değiştirdi benim o sakin kızım gitti yerine içine canavar girmiş biri geldi :) sakin sakin meme emen kız şimdi 1 dk dolmadan memeyi itiyor üstüne bide ciyak ciyak bağırıyor bende bu yüzden gittim neyse dr kilosuna baktı doğumda verdiği kiloyu fln düştü 6.600 çıktı bana bu çocuk aç kalmış dedi doğduğunda 3.360 gr dı bana mama ya başla  günde 7 - 8 kere ver dedi Confused günde 7-8 kere verilirmi ya şaştım ayrıca ben kızımı emzirmek istiyorum en az  6 aya kadar dünden beri daha çok su içiyorum fark etti sanki sütüm ya da kendimi kandırıyorum :) neyse dün sadece 2 kere mama verdim o da çok direttiği için siz ne öneririsiniz hocam ben inatla emzirmekten yanayım... İyi günler dilerim Sevgi , saygı ve dostlukla -cicek

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 May 2012 Saat 15:37
Bu arada şunu da belirteyim 3. aydan itibaren kaka yapmakta tembellik ediyor 2 hafta yapmadığı bile oldu yaptığında ise normal hardal sarısı renginde, ben sizin röpartıjınızı dinlemiştim sert olmadı sürece sorun yok demiştiniz o yüzden bu konuda kaygılanmadım ...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2012 Saat 19:57
Eger bu konudaki eski mailleri okumus olsa idiniz, bu doktorun sizi bukadar uzmesine meydan vermezdiniz.
1- Kilo eksigi yok. Fazlasi bile var.
2- Bebekler yas ilerledikce kuvvetlenirler ve memede eskisi gibi uzun sure kalmazlar, 1-2 dakikada isi bitirip, dilleri ile meme ucunu iter ve size siritirlar. Israr ederseniz hircinlasirlar.
3- Kakasina bakin; altin sarisi, civik gaita yapiyorsa, iyi besleniyor demektir, yesil kaka cok yiyor demektir.
4- 3 aydan itibaren bebekler eskisi kadar sik kaka yapmazlar, 4-7 gunde hatta daha uzun sure kaka yapmayabilirler.
5- O doktorlara inat;  Inatla meme vermeye devam....  

Mesaj Tarihi: 19 May 2012 Saat 20:01

Nasıl mutlu oldum anlatamam hele şu kaka mevzuu da çözüldüğüne göre oh be :) mutluluktan  çığlık atmak istiyorum :))) çok teşekkür ederim hocam ....  KizBebekPig  ElSalla

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2012 Saat 20:15
KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat