Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

rotarix aşısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34608
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 09:46

Konu: rotarix aşısı
Mesajı Yazan: gzz
Konu: rotarix aşısı
Mesaj Tarihi: 24 May 2012 Saat 21:49
merhaba doktor bey .benım bebeğim daha 46 gunluk ve rotorix aşısı yaptırmamamız gerektıgını soyledı doktorumuz ben de terettutte kaldım bu aşı nasıl bı aşıdır benı aydınlatırsanız sevınırım .ne ıcın ve neden yapıldıgını açıklayabılırmıısnız bana ve ayrıca sızce  bu asıyı yaptırmalımıyım
.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2012 Saat 22:09
Tedavisi olmayan , 1 hafta suren ve kotu bir ishale sebep olan Rotavirus lere karsi bir asidir. Icirilerek verilir, igne degildir. 1-2 ay ara ile iki dozda yapilir. 3.5 ay bitmeden asinin ilk dozunun verilmis olmasi ve 7. aydan once asilanmanin tamamlanmis olmasi gereklidir. Bana kalsa, Zaturre asisindan daha onemlidir, zira Zaturreyi tedavi edebilirim ama, bu ishalin tedavisi yok.  

Mesaj Tarihi: 24 May 2012 Saat 22:22
çok tsk edıyorum sıze benı aydınlattıgınız ıcın  allah razı olsun kadir bey peki ücret konusu hakkında bı bılgınız varmı?

Mesaj Tarihi: 24 May 2012 Saat 22:33
doktor bey ben böbrekle  ılgılı sıkıntımızı yazmıstım sanırım ozel msj olarak gıttı ben tekrar yazmak ıstedım .dedıgım gıbı oğlum 46 gunluk bı böbregımız kucuk denıldı hamıleyken ve dogumdan sonra ultrason cekıldı gaz sebebıyle gorulmedı sag böbrek ve bız bugun tekrar ultrason cektırdık doktor bana tek böbregı dogustan olmayabılır,gazı cok oyuzdende belkı gorunmuo olabılır yada başka organın ynaında sıkısmıs olabılır dedı ben tek böbregının olmadıgı dusuncesıne kapılıp kahroldum ama doktor ılaçlı ultrasonla tekrar bakılabılecegını soledı .sızce nasıl bır yol ızleyebılrız .alah beteını vermesınn ama ınsan yınde uzuluyor .tekrar tesekkur ederım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2012 Saat 01:13
1- Ben Amerika da oldugumdan, oradaki ucretleri bilmiyorum.
2- Bobrek icin ne ugrasip duruyorsunuz?? Eger bobregi yoksa bir sey mi yapacaklar?? Hayret bir sey, unutun hepsini. En kotusunu dusunelim, yoksa bile; tek bobrekle yasayanlar veya bir bobregini bagislayanlara bir seymi oluyor??? Bence hadise, US cekenin beceriksizligi. Cok istiyorsaniz, baska bir yerde US cektirin.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat