Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34667
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 09:08

Konu: alerji
Mesajı Yazan: simya
Konu: alerji
Mesaj Tarihi: 28 May 2012 Saat 23:30

Hocam merhaba,

3-4 aydır mevsimsel alerji teşhisiyle singulair şase , allerset şurup ve nasonex sprey kullanıyoruz. araştırma hastahanesine gittik ve 5 yaşında altında i çocuklara alerji testi yapılmadığını fakar alerji olup olmadığını anlamak için  25.05.2010 tarihinde aşağıda ki tahliller yapıldı. Ben sonuçlara göre görüşünüzü öğrenmek istiyorum.  Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden tşk ederim

Confused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: simya
Mesaj Tarihi: 28 May 2012 Saat 23:46
Hocam,
belirtilerimiz özellikle gece olmak kaydıyla sürekli öksürük, burun akıntısı, tıkanma.. muayene de boğaz ve ciğerler temiz.. Ateşte yok..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 03:27
WBC degerlerinin bu kadar dusuk olmalari; hadisenin; GRIP oldugunun isaretidir. Sozum ona, uyanik doktor, EO degerine bakacak; onlarda zaten  dusuk cikmis. Ayrica EO degeri barsak kurdu oldugunda bile yukselir. Artik biraz utandilarda bu yasta Allerji testi yaptirmiyorlar. Bu doktorlari ve bu yaptiklari uckagitlari unutmayin. Bir gun bakacaksiniz bu doktorlar; isik acildiginda kaybolan "hamambocekleri" gibi yok oluvermisler, araki bulasin bu uc kagitlari yapanlari. Grip ile ilgili eski mailleri okuyun, onlari uygulayin. Artik Turkiyede de bu sacma sapan Allerji modasi artik geciyor. SAKIN o basta saydiginiz 3 ilaci kullanmayin. Hele o kortizonlu spreyin, vucudun Gribe karsi gosterdigi tepkileri bastirip "sahte bir iyilik hali" yaratip isin uzamasina ve Akcigerlere yerlesmesine sebep olacagini unutmayin. Bir defa bu tuzaga dusenlerin kurtulmalari cok zor olmaktadir. Aileler "Afyon tiryakiligi" gibi devamli bu spreye bagimli kaliyorlar, soninda da hastanelik oluyorlar.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat