Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lenf bezleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34682
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 01:07

Konu: lenf bezleri
Mesajı Yazan: haydibebek
Konu: lenf bezleri
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 17:20
kadir bey kızım 21 aylık 12 kg,3 haftadır hasta ateşi kalmadı iştahı güzel vitamine başladık başlayalı, vit-gil kullanyoruz..
ama bugün boynunu gösterdi,burası acıyor dedi baktım,lenf bezleri özellikle sol kısmı şişkin,bunun nedeni ne olabilir,korktum doğrusu hemen mi götürelim dra,ne kadar takip edelim,ne tavsiye edrsiniz_teşekkürler..

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 17:23
Orjinalini yazan: haydibebek haydibebek Yazdı:

kadir bey kızım 21 aylık 12 kg,3 haftadır hasta ateşi kalmadı ama gündüzleri burun akıntısı var geceleri tıkanıyor,tekrar ilaç mı kullansak dediğiniz gibi wbc değerlerine mi baktırsak ? iştahı güzel vitamine başladık başlayalı, vit-gil kullanyoruz..
ama bugün boynunu gösterdi,burası acıyor dedi baktım,lenf bezleri özellikle sol kısmı şişkin,bunun nedeni ne olabilir,korktum doğrusu hemen mi götürelim dra,ne kadar takip edelim,ne tavsiye edrsiniz_teşekkürler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 18:50
Siskinlik; Erik cesametinden fazla veya uzeri kirmizi ise, mutlaka gosterin. Yoksa, bir sey gerekmez.
Antibiyotik verirlerse, mutlaka Kan sayimi yaptirin. WBC dusuk cikarsa antibiyotige gerek yok demektir.

Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 15:45
kadir bey teşekkür edrim çok,takip ediyorum lenf bezlerini,dokununca çok tepki vermiyor,oynak sabit değil,nohut büyüklüğünde belki biraz daha büyük ve hareketli bir beze,çok korkuyorum üstü değil ama alt taraflarda kızarıklıklar var kolye takmıştım ondan olabilir diye düşünüyorum..napayım götüreyim mi,daha ne kadar beklemeliyim?eğer ki kötü birşeyse (allah korusun)bunun için hangi tahlil yapılamsı gerek?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 18:34
O buyuklukteki ve sekildeki  bezeleri, uzun sureler goreceksiniz. Bunlarin hicbir onemi veya tedavileri yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat