Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kilo kaybı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34683
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 04:26

Konu: kilo kaybı
Mesajı Yazan: maper
Konu: kilo kaybı
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 18:22
doktor bey 3 ay 8 günlük kızımın tahlil sonuçları :
WCB 9,4 PLT:536,1 %LYM:76,01 #LYM:7,1
#MON:0,6 #GRA:8,3    AST:43 DANSİTE:1020 HER SAHADA ENDER LÖKOSİT 3-4 EPİTEL HÜCRE GÖRÜLDÜ yazıyor.ayın 15 den beri kızım grip o gün 7,120gr dı bugün 6,630gr.beni artık çok az emiyor günde bir bazen iki kere kaka yapıyor ama her gaz yapışında çok az kaka çıkıyor ilaç asist ve zimaks kullanıyoruz bu değerle ve bu kilo kaybı normalmi ne yapmamı önerirsiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 18:56
Grip teshisiniz dogru (WBC degeri dusuk). Hala niye antibiyotik veriliyor?? Tamam, simdi Tip egitimi biraz dusuk seviyelerde, biliyoruz da,  kafa niye calismiyor?? Ilaclari hemen kesin, sadece Serum fiz, burnuna damlatin, yastigina da 2 damla ColdMix damlatin. Eski mailleri ve makalelerimi mutlaka okuyun, etrafinizdaki doktorlarin hepsi boyle ise, cok ihtiyaciniz olacak.

Mesajı Yazan: maper
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 20:15
kilo kaybı normalmi 7,120 den6,630 a düştü çok fazla değilmi.kilo kaybetmesinin başka bir sebebi olabilirmi.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2012 Saat 20:30
Cocuklarda her hastalikta kilo kaybi olur. Muhim olan hastalik gectikten sonra arayi kapatabiliyormu, o muhimdir. Tabii birde "yanlis olculme" her zaman mumkun. Biraz takip edelim, tekrar olcer konusuruz. Acele etmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat