baş tutamama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34761
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:52
Konu: baş tutamama
Mesajı Yazan: elmur
Konu: baş tutamama
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2012 Saat 14:54
merhabaKadir Bey ..2 aylık kızım 2.çocuğumuz .. abisi yani 2,5 yaşındaki oğlum doğduğu günden itibaren başını hep tutardı. kzımda da aynı şeyi bekliyorum galiba..kızım kucağımıza aldığımızda başını sürekli sabit tutamıyor. yani en fazla 10 saniye tutuyor.sonra kafası düşüyor tekrar kaldırıyor bi beş saniye sonra yine aynısı oluyor bu bi sorun mudur sizce?
------------- BEN DE ANLADIM :)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2012 Saat 18:27
Biraz "hipotonik" gibi, takip edelim. Rutin kontrollerinde bir sey dedilermi?
|
Mesajı Yazan: elmur
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2012 Saat 08:58
Gebeliğimin son haftalarında kzıımın diğer ölçümleri haftasıyla uyumluyken baş çevresi 36. haftada kaldı.39 haftalıkken doğdu.baş çevresi 34 cm di. ilk ay kontrollerinde sağlık ocağında ve dr kontrolünde de 36 cm olmuş denildi baş çevresi için.. hipotonik denilmedi. ellerinden tuttuğumda ilk zamalarda daha fazla kafası geride kalıyodu.bu hafta sanki daha iyi gibi..tutma konusunda da biraz daha iyi gibi .yapabileceğim birşey var mı? dr a götürmelimiyim sizce?10 gün sonra kontrolümüz var, takip mi edeyim?teşekkürler zaman ayırıp cevap verdiğiniz için...
------------- BEN DE ANLADIM :)
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2012 Saat 18:22
Acil bir durum yok, kontrolde bakalim ne diyecekler. Kesin fazla ugrasmamak icin sizi Norolojiye gonderecek. Bir baksinlar bakalim.
|
|