Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sık emzirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34779
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 09:17

Konu: sık emzirme
Mesajı Yazan: metar19
Konu: sık emzirme
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2012 Saat 21:28
kadir bey merhaba,
oğlum 4.5 aylık ve sadece anne sütü ile besleniyor..ama çok huysuz bi bebek..ben sizin mailleriniizi okuyorum zaman buldukça..oğlum yalancı emzikte almıyor..dün teyzem bize geldi ve oğlumun kakasını yeşil yaptığını görünce oda sizin gibi çok beslenmeden olduğunu söyledi..aslında bebeğimin kilosu boyu 6 aylık cesametinde olduğunu söylemiştniz....yani yalancı emzik almadığından ve huysuz bi çocuk olduğundan (zira kucakta gezdirmekle bile huysuz hep huysuz huysuz sesler çıkarıyor)mesela oğlumu emziriyorum ve doyuyor sonra ağladığı an hemen yine meme veriyorum.yani her ağladığında veriyorum..yeterki sussun diye..aslında memeyi beslensin karnı açtır diye değil de sussun diye veriyorum..yani beni yalancı emzik gibi kullanıyor..ben de yeterkli sussun diye veriyorum her defasnıda.yani öyle 3 saatte bir beslenme falan yok sürekli memem ağzında nerdeyse..
teyzem bütün gün yanımda idi bizi gözlenlediği kadarı ile ve kakasınıde yeşil görünce hazımsızlıktan bu kadar huysuz olabileceğini söyledi..yani bana diyor ki "sen sırf sussun diye memeni veriyorsun ama o hali ile içiyor sütü ve çok içmiş oluyor ve hazımsızlık yaşadığından sürekli ağlıyor ve huysuzluk yapıyor sen de yine veriyorsun ve bu bi kısır döngü oluyor,3 saatte bir besle ve arada ağlasada meme vermeden oyala,3 saati beklemeden besleme 2-3 güne düzelir" diyor..teyzem haklı mı?ne yapmam gerekiyor artık inanın bi sıcak çay içemiyorum vaktim olmuyor..bi de 8 yaşında ablası var tabii 2 çocuk bitmiş vaziyetteyimm.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2012 Saat 04:23
Teyzeniz cok hakli. Okadar hakli ki, acaba benim eski hastalarimdan mi diye soracagim... Teyzenizin dediklerini uygulayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat