Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dönme, emekleme, desteksiz oturma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34815
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 20:10

Konu: dönme, emekleme, desteksiz oturma
Mesajı Yazan: aysa
Konu: dönme, emekleme, desteksiz oturma
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2012 Saat 12:14
hocam eski mailleri okudum ama hepsini birarada ve kızımın yaşına uygun olarak bulamadığım için sorma ihtiyacı hissediyorum izninizle:
7 aylık kız bebeğimiz var. desteksiz oturuyor ama dönemiyor.sırtüstünden yüzüstüne geçmeye çalışıyor ama bir kolunu altından çıkaramıyor, ağlıyor. yüzüstünden sırtüstüne ise hiç dönmüyor. zaten yüzüstü koyunca da yaygarayı basıyor.
emeklemeye dair hiç bir belirti yok, ayaklarını karnına çekmiyor.
şimdi her çocuk farklıdır tabiki biliyorum ancak her yerde 6. ayda dönebilir emekleme başlar filan yazıyor biraz rahatsız etti bu durum bizi, nasıl yorumlarsınız?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2012 Saat 18:47
  "-ancak her yerde 6. ayda dönebilir emekleme başlar filan yazı..-"  Bu, 'donebilecegi' en erken zaman. Yoksa, 10 ayda donenlerde var. Cocuklar; Ford fabrikasinin montaj hattindan cikmiyorlarki, hepsi birbirinin, tipa-tip aynisi olsun!!!! O yazilari yazanlarin cogu son derecede acemi. Wickipedia'dan "copy-paste" yaparak yazi yazmayi marifet saniyorlar. Konuyu "ORIJINAL KITABINDAN" okumadiklari icin, bu sekilde birbirinin benzeri ve ailelere yanlis bilgi veren yazilar ortaya cikiyor.  

Mesajı Yazan: aysa
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2012 Saat 22:41
teşekkürler ilginize ve cevabınıza hocam sevgiler saygılar...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat