Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

laktoz intoleransımrhb

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34901
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 08:45

Konu: laktoz intoleransımrhb
Mesajı Yazan: çilem yücel
Konu: laktoz intoleransımrhb
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2012 Saat 12:54
mrhba hocam kızım bu ayın 27sinde .1yasına gırecek doktorumuz sureklı ishal tarzı kaka ve cok sık yapmasını sbebını süte alerjiisi olmasına bağladı bebeğim emiyo ve yetmediği yerde mama takviyesi yapıorum suan yaklasık 2 aydır NBL PROBIYOTIK adında bı ilac var onu kullanıyoruz ama ilacı kesınce aynı ıshal oluyo bıde gaz problemımız gecmmedı sureklı gaz cıkarırken ağlıo gece özellikle ayrıca hiç dişimiz yok cıkma belirtisi de yok ne yapmalıyım şaşırdım artık lutfen yardım...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2012 Saat 19:58
1 yasina; dogdugun da girilir. Anladigim kadari ile siz, 1 yasini bitiriyor, 2 yasina basliyorsunuz. Bu esasa gore; eger kilosu; 9.1kg. dan fazla ise, cocugunuzda bir sorun yok, asiri yediginden kazla kaka yapiyor demektir. Eger kilosu 9.1 den az ise, onu ayrica konusalim. Sut allerjisi olanlarda kilo kaybi vardir. Gorecegiz.....
( Sut allerjisi olanlar bu mamayi yiyemez)

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2012 Saat 11:08
evet kilo alımımız cok az 8 kilo suanda doktorlar az buluyorlar ne yapmalıyım ayrıca balgam için doktorumuz mukotik ilac verdi sizce kullanmalı mıyım?

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2012 Saat 19:26
Mucotik ile "hiriltilariniz" baslayacak. Bu tuzaga dusmeyin. Ondan sonrada bu hiriltilari bahane edip, Astim veya Bronsit oldu diyecek.
Kilosu baya az, Festal Draje denemeniz iyi olur. Gunde bir tane drajeyi; havanda kirip, ezin ve herhangi bir gidaya karistirip verin. 3 gun sonra sonucu bildirin.
Disleri icin merak etmeyin, cikacak.
Kistik Fibrosis ihtimaline karsi bir; " Ter Testi" yaptirabilirmisiniz?

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2012 Saat 23:47
yaptırırım da bu kötü birsey değilidr dimi?panik yaptım şimdi nbl probiyotıc bırakayım mı pekı hocam?

Mesaj Tarihi: 19 Haz 2012 Saat 02:09
Su "Ter Testini" bir gorelim, ona gore.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat