Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bitmeyen geniz akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34905
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 11:00

Konu: bitmeyen geniz akıntısı
Mesajı Yazan: nidah
Konu: bitmeyen geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2012 Saat 22:50
merhAba doktor bey,
size 26nisanda da yazmıştım.oğlum 2 yaşında.geçmeyen bir geniz akıntısı var,haftanın nerdeyse 5 günü geceleri öksürük tutuyor 5-10 kez öksürüyor tekrar uyutuyorum.yutkunur gibi oluyor.yastığı ağzını koyduğu yer ıslak çoğu zaman. salya akıyor sanırım.bazen gündüz uykusunda da öksürük tutuyor.birde sabah uyandığında gıcık var gibi öksürüyor.

15gün önce dr.a gittik alerji testi yapmışlardı kandan,alerjisi var diye singulair toz verdi.onu kullandık,15gün oldu bir değişme yok.yaklaşık 2aydır geçmeyen bir öksürük var.çocuğun gece uykuları
bölük pörçük..

reflü olabilir diyen de var.ailede var çünkü.olabilirmi doktor bey? nedir bu öksürüğün sebebi? ateş yok,iştahsızlık yok.ne önerirsiniz..bal-limon uzun süre verdim rahatlama olmadı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2012 Saat 04:15
Bu Singulair firmasi bu doktorlara ne sagliyor, bilmiyorum, ama artik butun doktorlar, butun hastalarina bu ilaci veriyorlar. Bu yasta olagan olan Allerji degil, Gripal enfeksiyondur. O sacma tedaviyi kesin, benim dediklerimi yapin. Hastaligi 2-3 hafta surecek, biraz sabirli olun. Reflu, kazik atmanin baska bir yontemi. Gripal hastaliklarda, Allerji ilaclari bir ise yaramadiginda, "B-Plani" olarak, Reflu'yu one suruluyor. Bunlarda oyun coook.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat