tahlil sonuçları
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35083
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 20:50
Konu: tahlil sonuçları
Mesajı Yazan: zehra
Konu: tahlil sonuçları
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2012 Saat 01:09
Kadir Bey iyi geceler,
8 yaşında yeğenim havuza gitmek için sağlık raporu alacaktı. Yapılan tahlil sonucunda doktor sağlık raporu veremeyeceğini, kalp kontrolüne gitmesi gerektiğini söyledi. Sonuçlar aşağıdadır. Yeğenim kız, 153cm boyunda ve 38 kg. Kilosu ve boyunu değerlendirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2012 Saat 19:26
Ne havuzu bu kardesim. Otellerin havuzlari da boyle "rapor' mu istiyorlar. Bu SALAKLIGI yapanlar gitsinlerde; gelen Turistlerden, Ruslar'dan, Almanlardan da istesinler bakayim boyle raporlari. Yoksa sadece Turk cocuklarimi mikroplu?? Bu yazimin ciktisi alin ve bu raporu isteyen "Geri zekalinin" gozune sokun. Ayricada; bu raporda bir halt yok, kalp kontroluna da gerek yok. Sacmalamasinlar. Kabahat hep sizlerde; bu insanlari adam zannediyor ve her istediklerine hic kafanizi calistirmadan boyun egiyorsunuz.
|
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2012 Saat 19:36
Gelismesi: 11-12 yas civarinda.
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2012 Saat 22:06
Cevapladığınız için teşekkürler.Bazı degerlerin yüksek cıkmasının spor yapmasına bir sakıncası var mıdır? bu şekilde spor yapamaz denmiş sızın görüşlerinizi bekliyoruz.
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 00:47
Bu degerler; herhangi bir yorum yapilacak kadar yuksek degerler degil. 8 yasinda cocuk sanki Olimpiyat elemelerine katilacak!!!
Ayrica; yazarlar bolumunden benim "-Bir beyaz yalan ugruna....-" ve "-Cocuklu ailelerin yaz tatili-" makalelerimide mutlaka okuyun.
|
Mesajı Yazan: zehra_80
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 09:44
malesef kadir bey benim kızım hem yüzme kursuna gidiyor hem de şimdi okulda giriyor havuza.kurstan sadece tit istiyorlar 6 ayda bir hemde..okuldan hem kan hem tit hem de dr raporu istiyorlar.dediğiniz gibi tatil yerlerinde neden kimseden istenmiyor saçma diyoruz ama malesef anlatamıyoruz ve yaptırmasak havuza alamayacaklarını söylüyorlar.mecburen çocuklarımız için yaptırıyoruz bizlerde.
|
Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 10:41
Birazda aileler kaşınıyor,bende kızımı yüzme kursuna verdim,bizden tahlil v.s. istenmedi.Tesadüfen komşumda oğlunu oraya yazdırmak istemiş,ne dese" ben orayı beğenmedim hiç tahlil istemedi" bende ama tatillerde otellerdede istemiyorlar,dedim ,bu bi kaldı,sonrada siteyi ve doktorumuzun yazılarını okumasını tavsiye ettim.bazen kalıplaşmış şeylerle hareket ediyoruz,mantıklı düşünemiyoruz, ve hocamız gibi değerlerin kıymetini bilmiyoruz malumm.
|
Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 10:44
Tahlil şu bu şeyler için koşturmak hoşumuza gidiyor galiba,halbuki ben ne sevindim oh hiçbirşey istemediler uğraştıracak diye,DEĞERLİ doktorumuzu okuduğum için.
|
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2012 Saat 18:26
Bu sacmalik bir tek Turkiye'de var. Burada da (USA) ana okullari, yuzme okullari hatta buyuk cocuklar icin "Scuba" okullari var, hicbir yerden boyle sacma-sapan raporlar istenmiyor. Bir tek ana okulunda, "asi kartina" bakiyorlar, fotokopi cekip dosyasina koyuyorlar, o kadar. ayrica dikkat edin, her yeni gelen "mudur" , bir evvelkine rahmet okutuyor,ve kendiside ilave raporlar istiyor. Once; idrar tahlili, sonra kan tahlili, daha sonra gelen,Hepatit A ve B antikor tayini, EKG, olmadi kalp doktorundan rapor, siz sustukca tepenize etmeye devam edecekler. Siz kabahatlisiniz; itiraz edin, sikayet edin, gazetelere yazin, bagirin-cagirin, hakkinizi koruyun, yoksa bu islerin dahada arkasi gelecek. Bu aptal insanlara hadlerini bildirmeniz lazim.
|
|