Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ikizlerin beslenmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35120
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 17:01

Konu: ikizlerin beslenmesi
Mesajı Yazan: emine
Konu: ikizlerin beslenmesi
Mesaj Tarihi: 10 Tem 2012 Saat 14:59
hocam merhaba...29 aralık 2011 doğumlu tek yumurta ikizlerim var ikisi de kız...6 ay hem mama hem de meme verdim ancak biri emmeyi bıraktı diyebilrim diğeride bırakmak üzere çok sıkıldım doymuyorlar diye yıpratıyorum kendimi ek gıdaya 5 aylıkken başladık birde yeni bir huy çıkardı kahvaltı muhallebi çorba verince öğürüyor ama az da olsa veriyorum bazen kusuyor ama kusuyor diye vermezsem diğer besinlere alışamayacak...aptamil veriyorum...günde 5-6 kez ama her seferinde 50 cc anca alıyorlar yetmiyordur diye hiç içim rahat değil...lütfen yardım edin 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Tem 2012 Saat 22:57
"- ama kusuyor diye vermezsem diğer besinlere alışamayacak-" ... Böyle bir şey yok. Bu mamacı doktorların, anne sütü cabuk kesilsin diye uydurdukları bir palavradır. Benim 2 sene sadece anne sütü alan hastalarım oldu, hiçbirinde de boyle saçma-sapan durumlar olmadı. Siz daha çocuk sute alışmadan ek gıdalara başladığınızdan. devamlı öğüreceklerdir. 6 aylık çocukta Milupa veya diğer marka mamalara ihtıyaç yoktur. Eski mailleri okursaniz daha geniş bilgilere ulaşabilirsiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat