Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İŞTAHSIZLIK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35135
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 12:10


Konu: İŞTAHSIZLIK
Mesajı Yazan: SEI
Konu: İŞTAHSIZLIK
Mesaj Tarihi: 11 Tem 2012 Saat 17:00
Merhaba Kadir Bey
34 aylık kızım 96 cm ve 12 kg. Bu kiloyu da sizin tavsiyelerinizle 2 doz  Sipraktin ( toplamda ) vererek yeni yakaladık. 11 kg'dan 12'ye çıkması 1 yıl sürdü.
Sürekli az yemesi sebebi ile hayatı kendime dar, yemek seanslarını da ona işkenceye çevirmemek için çok dikkat ediyorum. Uyarılarınızla özellikle ete ağırlık veriyorum.
 
Sorum: Yemeklerini bakıcısı ile 5 gün görece iyi yiyor ama akşamları ve haftasonları bizimle iken sadece süt içiyor. Mümkün değil benim yedirmeme izin vermiyor, kendi lokmaları da bit kadar Confused.
Bakıcısı ile vedalaşıp da kreşe başlarsa yeme düzeni tamamen bozulur diye korkuyorum. Nasıl doyuracak karnını 3 öğün bilmem.
 
Yapacak birşey var mı ?
 
Çok teşekkürler
KizBebek



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2012 Saat 00:07
Sabır... Ayrıca da bu konu bir tek Türkiye deki annelerin problemi, haberiniz olsun. Bir tatil köyüne gittiğinizde bakın, elinde tabak ile çocugunun peşinden koşan anneler, bir tek  Türk annelerdir. Anlatabildimmi?



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat