Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Düşük Wbc Ne Anlama Gelir?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35145
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 09:18

Konu: Düşük Wbc Ne Anlama Gelir?
Mesajı Yazan: gozenboz
Konu: Düşük Wbc Ne Anlama Gelir?
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2012 Saat 12:50
Hocam Merhaba,

25 aylık oğlum yazlığa geldiğimizin 10. günü ateşlendi. Bugün ateşte 3. günümüz,, Sizin dediğiniz gibi ateşe fazla müdahale etmemeye çalıştım, ama o kadar huysuz, mızmız ki, belli ki ağrıları var.. ben de günde 3 kere Dolven verdim 2.ci günde.

Bugün doktora götürdüm kan tahlili yapıldı parmaktan. WBC 3400 mm3 çıktı. Ben kesin yüksektir antibiyotik verecek derken düşük çıktı. Vücut direnci düşmüş dedi. Bulunduğumuz yörede 6. hastalık görülmeye başlanmış. Takip edelim dedi. Gripal bir durum yok, kulak temiz, boğaz hafif kızarık.. Bağırsak hareketi var birkaç gün sonra belki ishal başlayabilir dedi.

Şimdi ateşten sonra döküntü gelecek mi diye beklemedeyim. Hergün denize giriyorduk ama 2 kere havuza soktum acaba ondan mı oldu,, ya da hava değişimi 10 gün sonra hasta yapar mı? Etrafta hasta kimse de yok...

Düşük WBC ne anlama gelir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2012 Saat 15:58
1- Virütik bir hastalık geçirıyor. Antibiyotik ASLA gerekmez. Vücut direncinin düşmesi ile alakası yok, virütik hastalıkların özelliğidir.
2-İki yaşından sonra 6. Hastalık görülmez, o doktora bir hatırlatında öğrensin.
3- Denizden veya Hava değişikliğinden hastalık olmaz, bu tamamen bizim doktorların uydurmasıdır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat