Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2.5 aylık ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35217
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 13:26

Konu: 2.5 aylık ateş
Mesajı Yazan: nurten...
Konu: 2.5 aylık ateş
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 10:34
iyi günler hocam bebeğim dün sabahtan beri elleri ayakları soğuktu birde gece yatmadan önce vücudunda desen gibi kırmızılıklar oldu üşüdümü acaba diye ben bir body bir de pijama giydirdim 
emmek içi uandığında ateşi çıkmış ölçtüğümde 38.8 di
üzerini çıkardım elini yüzünü yıkadım hafiften inliyor gibiydi 2 saat düşmeyince çay kaşığının ucuyla dolven verdim ama içmedi çıkardı sonra yavaş yavaş düştü ateşi görünürde başka bir sorunu yok dünden beri ıkınarak sümüksü yeşil kaka yapıyordu 
4 gün öncede büyük oğlum gece ateşlenmişti 2 gün hafif ateşi oldu başkada bişeyi yoktu 
işin kötüsü bugün yazlığa gidicektik şimdi orda ağırlaşırsa size danışamam yada dr götürsem bir dünya ilaç verecekelr ben ne yapmalıyım sizce şuan ateşi 37.4

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 10:42
Durup dururken, tarif ettiğiniz "üşüme belirtileri", çocuğun iç ateşinin yükselmesine bağlı olarak, üşüme hissettiğini, arkadan cilt ateşininde yükseleceğinin belirtisidir. Eğer ilk belirtileri gördüğünüzde, makattan ateşine baksa idiniz, ateşini yüksek bulacaktınız. Aklinızda olsun. Üşüme hissi sadece diş ısının düşmesi ile değil, iç ısının yükselmesi ilede olur. Vücut "termometreler" gibi,  ısıya değil, iç ısı ile dış ısının farkına duyarlıdır. Yazın Gripler bu şekilde 1-2 günlük ateş ile ( bilhassa ateş düşürücü vermediğinizde) hemen iyileşirler.

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 10:46
ben bir müdahele yapmasam geçecek tmm 
ama tablo ağırlaşırsa ne zaman sizin önerinizle ilaç kullanmalıyım siz ne önerirsiniz ben yanıma onu alayım

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 12:27

Olursa, konuşuruz, acele etmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat